|

Fenerbahçe Gökhan'ın alternatifini buldu

Fenerbahçe, Gökhan Gönül'ün alternatifi olarak Granada forması giyen Allan Nyom ile ilgileniyor. Sağ bek mevkiinde görev yapan 26 yaşındaki Kamerunlu oyuncuya, sarı lacivertli ekibin sunduğu teklifin bir hayli cazip olduğu kaydedildi.

11:20 - 9/01/2015 Cuma
Güncelleme: 11:28 - 9/01/2015 Cuma
Diğer

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, yabancı sınırının yeni sezondan itibaren kalkacağının açıklanmasının ardından kolları sıvadı transfer girişimlerine hız verdi.


Sporx'de yer alan habere göre, öncelik olarak hücum hattına takviye yapmayı planlayan sarı lacivertli ekip için İspanya'dan sürpriz bir iddia geldi. İspanyol basınında yer alan habere göre; Fenerbahçe, Granada forması giyen Allan Nyom ile ilgileniyor...


Sağ bek mevkiinde görev yapan 26 yaşındaki Kamerunlu oyuncunun, Gökhan Gönül'ün alternafi olarak düşünüldüğü ve sarı lacivertli ekibin sunduğu teklifin bir hayli cazip olduğu kaydedildli.


Yetenekli oyuncunun yeni rotasının büyük olasıklıkla Türkiye olacağının belirtildiği haberde, Fenerbahçe'nin yanısıra Beşiktaş'ın da devrede olduğu ancak siyah beyazlı ekibin teklifinin Fenerbahçe'ye kıyasla daha düşük olmasından dolayı Allan Nyom'un sarı lacivertli takıma daha yakın olduğu iddia edildi.


Ancak söz konusu haberde, her iki takımın tekliflerine ilişkin maddi detaylara yer verilmedi.

Granada ile bu sezon 15 maçta toplam 1.280 dakika forma şansı bulan deneyimli oyuncu, 1 de gol atma başarısı gösterdi.
#fenerbahçe
#gökhan gönül
#süper lig
9 yıl önce