|

Fenerbahçe-Göztepe: 2-1

Fenerbahçe, Süper Lig'in 18. haftasında Göztepe'yi 2-1 mağlup etti. Sarı lacivertlilerim golleri Fernandao ve Soldado'dan gelirken İzmir ekibinin tek golü Poko'dan geldi.

Yeni Şafak
17:47 - 20/01/2018 السبت
Güncelleme: 09:29 - 21/01/2018 الأحد
Yeni Şafak
Fernando, Fenerbahçe'yi Göztepe maçında 1-0 öne geçiren golü attı.
Fernando, Fenerbahçe'yi Göztepe maçında 1-0 öne geçiren golü attı.

Fenerbahçe, ligin 2. yarısına Göztepe galibiyetiyle başladı. Sarı lacivertliler, uzatmada gelen golle maçı 2-1 kazanıp 2018'e mutlu başladı.

Maçtan önemli dakikalar;
  • Maça Fenerbahçe fırtına gibi başladı. Henüz 1. dakikada Aatıf'ın kafayla indirdiği topla ceza sahası içinde buluşan Giuliano rakibinden sıyrıldıktan sonra müsait pozisyonda meşin yuvarlağı kaleye gönderdi. Top üst direkten geri döndü.
  • Ancak Fenerbahçe'nin baskısı sonuç verdi ve 15. dakikada sarı lacivertliler öne geçti. Sağ taraftan İsmail Köybaşı'nın kullandığı köşe vuruşunda iyi yükselen Fernandao kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi. 317 gün sonra ligde golle tanıştı. Bu sezon ilk gol sevincini yaşayan Brezilyalı son olarak geçen sezon Alanya'ya gol atmıştı.

İlk yarıda üstün bir oyun ortaya koyan Fenerbahçe, 2. yarıdaki ilk bireysel hatada golü kalseinde gördü. 59. dakikada İsmail'in pasında Sktrel hata yapınca Jahovic topu kaptı ve oyuna yeni giren Poko'yu gördü. Başarılı futbolcu da skora dengeyi getirdi.

  • Son dakikalarda baskısnıı artıran Fenerbahçe, uzatmanın 3. dakikasında golü buldu. Dirar'ın ortasında Kosanovic ters bir vuruşla topu kendi ağlarına gönderdi. Böylece maçı 2-1 kazanan Fenerbahçe ligin 2. yarısına galibiyetle başlamış oldu.


#Fenerbahçe
#Göztepe
#Süper Lig
٪d سنوات قبل
default-profile-img