|

Fenerbahçe Hırvat yıldızların peşinde

Devre arasında kadrosunu güçlendirmek için arayışlarına devam eden Fenerbahçe, Hırvatistan'ın iki genç yıldızı Marko Pjaca ve Marko Rog'u kadrosuna katmak için girişimlerine başladı.

Yeni Şafak
15:09 - 24/12/2016 Cumartesi
Güncelleme: 15:29 - 24/12/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
Aziz Yıldırım, devre arası transfer döneminde gerekli takviyeleri yaparak takımının şampiyonluğa ulaşmasını istiyor.
Aziz Yıldırım, devre arası transfer döneminde gerekli takviyeleri yaparak takımının şampiyonluğa ulaşmasını istiyor.

Fenerbahçe, devre arasında kadrosuna katmak istediği isimlerle görüşmelere başladı...



Ocak ayı transfer döneminde kadrosunu en az iki futbolcuyla takviye etmek isteyen sarı lacivertlilerde yönetim Hırvatistan Milli Takımı'nın yeni yıldızlarından Marko Pjaca ve Marko Rog için harekete geçti.



Hırvat basınında da yer bulan haberlere göre Fenerbahçe iki futbolcuyu da kiralamak için kulüplerine kiralama teklifi sunacak. Marko Pjaca için Juventus'la görüşecek olan sarı lacivertliler Marko Rog için de Napoli'ye teklif sunacak.



20 milyon euroya transfer olmuştu

Sezon başında Dinamo Zagrep'ten 20 milyon euroya Juventus'a transfer olan Pjaca fazla forma şansı bulamamıştı. Kulübüyle 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan futbolcunun 6 aylığına kiralık olarak gönderileceği İtalyan basınında da geniş yer bulmuştu. Orta sahada forma giyen futbolcu Fenerbahçe'nin devre arasındaki ilk transfer hedeflerinden biri olarak kabul ediliyor.






Marko Rog sürprizi

Napoli'nin 21 yaşındaki futbolcusu Marko Rog da Fenerbahçe'nin izlediği isimler arasında. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek futbolcunun kulübüyle yeni kontrat yapacağı ancak başka bir kulübe kiralanabileceği aktarıldı. Sarı lacivertlilerin 10 numara mevkisine düşündüğü isimlerden Marko Rog'un da devamlı forma şansı bulabileceği bir kulüpte oynamak istediği belirtildi.













Fenerbahçe taraftarı Avni Aker'e alınmayacak Marsilya'dan Wiel hamlesi





#Marko Pjaca
#Marko Rog
7 yıl önce