|

Fenerbahçe için izin istedi

El Ehli'ye bir türlü ısınamayan Moussa Sow'un, teknik direktör Cosmin Olariu ile görüşerek, İstanbul'a dönmek için izin istediği iddia edildi.

Yeni Şafak
09:52 - 25/12/2015 Cuma
Güncelleme: 10:30 - 25/12/2015 Cuma
Diğer

Moussa Sow'un aklı fikri Fenerbahçe'de... Birleşik Arap Emirlikleri basınında bir süredir bu yönde çıkan haberlere bir yenisi daha eklendi.



El Ehli'de uyum gösteremedi

Fotomaç'ta yer alan habere göre El Bayan gazetesi, Senegalli golcünün İstanbul'a dönmeye kesin kararlı olduğunu yazdı.


Sezon başında 17 milyon euro karşılığında El Ehli'ye transfer olan Sow'un, yeni takımında büyük bir psikolojik bunalım yaşadığını yazan gazete, Senegalli oyuncunun, takımın teknik direktörü Cosmin Olariu ile görüşerek İstanbul'a dönmek için izin istediğini iddia etti.



'Sizden anlayış bekliyoruz'

Gazete, Moussa Sow'un Rumen teknik adamla görüşmesinde yanında yakın dostu eski Beşiktaşlı Demba Ba'nın da olduğunu duyurdu. Çin'in Shanghai Shenhua takımında oynayan Ba'nın, bu görüşmede Sow adına Olariu'dan "Sizden anlayış bekliyoruz" dediği vurgulandı. Dubai'deki futbol ikliminin kendisini tatmin etmediği ifade edilen Sow'un, milli takımdaki formasını kaybettiği için ise çok üzgün olduğu aktarıldı.



Fenerbahçe taraftarı da istiyor

29 yaşındaki forvet oyuncusunun, kariyerinin altın çağını yaşadığı Fenerbahçe'ye kiralık da olsa dönebileceğine yönelik iddialar, sarı-lacivertli taraftarlarca heyecan verici bulunuyor.


#moussa sow
#fenerbahçe
#transfer
#al ahli
8 yıl önce