|

Fenerbahçe ile anlaşan Mert Hakan Yandaş'tan dikkat çeken paylaşım

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2020-2021 sezonu için Süper Lig takımlarının harcama limitlerini açıkladı. Fenerbahçe Kulübü ise, TFF'nin belirlediği harcama limitlerine tepki gösterdi. Aynı zamanda Fenerbahçe ile anlaşan Mert Hakan Yandaş'ın sosyal medyadan yaptığı paylaşım gündeme otururken, paylaşımın TFF'nin açıkladığı harcama limitlerine gönderme yaptığı şeklinde yorumlandı.

Haber Merkezi
16:12 - 5/08/2020 Çarşamba
Güncelleme: 16:27 - 5/08/2020 Çarşamba
Yeni Şafak
Mert Hakan Yandaş bu sezon 37 maçta 10 gol ve 5 asistle oynadı.
Mert Hakan Yandaş bu sezon 37 maçta 10 gol ve 5 asistle oynadı.

Türkiye Futbol Federasyonu, gelecek sezon için Fenerbahçe’nin 177 milyon 573 bin 89 TL harcama limiti olacağını duyurdu. Sarı-lacivertli kulüpten bu karara sert tepki geldi. Kulüpten yapılan açıklamada, "TFF tarafından bugün açıklanan ve futbol gerçekleriyle bağdaşmayan takım harcama limitleri, asla kabul edilemez ve uygulanamaz düzeydedir" denildi.

Açıklamada ayrıca, "Hiç transfer yapmasak dahi 2021/22 sezonunda 3 puan silme, transfer yasağı, kadro sınırlaması, para cezası yaptırımlarından biri veya birkaçı uygulanacağı anlamını taşımaktadır" ifadelerine yer verildi.

Mert Hakan Yandaş: Limit yok

Sivasspor ile sözleşmesi sona eren ve Fenerbahçe ile anlaşma sağlayan Mert Hakan Yandaş'ın paylaşımı sosyal medyada gündeme oturdu. 25 yaşındaki oyuncunun çalışmalarını sürdürdüğü videonun üzerine "Limit yok" notunu düşmesi, TFF'nin harcama limitlerine gönderme yaptığı şeklinde yorumlandı.

  • Sarı-lacivertli taraftarlar, Mert Hakan Yandaş'ın bu paylaşımını kısa süre içerisinde sosyal medyada gündeme taşıdılar.


#Fenerbahçe
#Mert Hakan Yandaş
4 yıl önce