|

Fenerbahçe Kongre Üyesi Galatasaray'ı UEFA'ya şikayet etti

Galatasaray önceki günlerde Nyon'a giderek mali raporları için savunmada bulunmuştu. Sarı kırmızılıların başkanı Mustafa Cengiz, UEFA ile yaptıkları görüşmeden sonra "Biz, 'sadece Galatasaray'a değil, hiçbir Türk takımına ceza vermeyin' dedik" demişti. Cengiz, kendilerini UEFA'ya şikayet edenlerle ilgili iddialara ise "Böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum" diyerek cevap vermişti. Ancak Fenerbahçe Kongre Üyesi Hakan Hanoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sarı kırmızılıları şikayet ettiğini açıkça ilan etti.

Yeni Şafak
20:28 - 13/03/2018 Salı
Güncelleme: 20:44 - 13/03/2018 Salı
Yeni Şafak
UEFA.
UEFA.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sarı kırmızılıların UEFA'ya yaptığı savunma sonrasında kendilerini şikayet edenlerle ilgili iddialara "Böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum" demişti. Ancak Fenerbahçe Kongre Üyesi Hakan Hanoğlu, sosyal medya hesabından yazdığı tweetinde bu iddiaları doğruladı ve Galatasaray'ı açıkça şikayet ettiğini duyurdu.

  • Yaşanan bu gelişmenin ardından sarı kırmızılı taraftarlar sosyal medya hesaplarından yazdıkları mesajlarla Hakan Hanoğlu'na tepkilerini dile getirdi.


#Galatasaray
#Fenerbahçe
#UEFA
6 yıl önce