|

'Fenerbahçe maçı savaş olacak'

Galatasaray'ın Boşnak yıldızı Hajrovic, derbi maçla ilgili iddialı konuştu: 'Onlar bize misafir olarak gelecekler. Bu yüzden 'daha şampiyon olmuşlar' diye bir durum yok'

Taha Güvendi
00:00 - 5/03/2014 Çarşamba
Güncelleme: 23:46 - 4/03/2014 Salı
Yeni Şafak
'Fenerbahçe maçı savaş olacak'
'Fenerbahçe maçı savaş olacak'

Galatasaray'ın devre arasında transfer ettiği Izet Hajrovic, milli maç için gittiği Bosna Hersek'te derbi maçla ilgili iddialı konuştu. Boşnak basınına açıklamalarda bulunan yıldız futbolcu, 'F.Bahçe ile aramızda oynanacak maç gerçek bir savaş olacak. Onlar bize misafir olarak gelecekler. Bu yüzden 'daha şampiyon olmuşlar' diye bir durum yok. Biz şampiyon olacağımıza inanıyoruz' dedi.

Türkiye'de güzel bir hayatı olduğunu ve kendini ülkesindeymiş gibi hissettiğini dile getiren Hajroviç, 'Türkçe öğrenmeye de başladım. Orada, kendi evimde gibiyim' ifadesini kullandı.

Erken gol yemezsek Chelsea'yi eleriz

Chelsea maçının ilk yarısında oyundan erken alınmasına da değinen G.Saraylı yıldız, hocasıyla aralarında herhangi bir sorun yaşanmadığını, Mancini'ye kızgın olması gibi bir durumun söz konusu olamayacağını belirtti. Chelsea ile Londra'da yapacakları rövanş maçından umutlu olduğunu belirten Hajroviç, zafer için şifreyi de verdi. 'Erken gol yemezsek Chelsea'yi eleriz' diyen G.Saraylı yıldız, 'Chelsea iyi bir takım, ancak biz de kaliteli oyunculara sahibiz. Umarım Londra'da gülen taraf oluruz' temennisinde bulundu.

Aslolan Mancini

G.Saray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, teknik direktör Roberto Mancini'nin gideceği haberlerine son noktayı koydu. Mancini'nin İtalyan Milli Takımı ve Totenham'la adının geçmesini değerlendiren Ergün 'Bunların hepsi bizim için dedikodudan ibaret. Biz bunu Mancini'nin ağzından duymadan ciddiye almayız. Mancini'nin geldiği hafta İtalyan milli takımıyla da adı anılıyordu. Hatta ben de 'Bu bizim kaderimiz mi, milli takıma adı geçiyor demiştim. Bizim için aslolan Manci'nin beyanıdır' dedi. 'Mancini 'İtalyan Milli Takımı'nı çalıştırmak istiyorum' derse ne olur, yükümlülükler nedir?' sorusunu da yanıtlayan Ergün, 'Sözleşmenin bağlayıcı bazı maddeleri var' demekle yetindi. Manchester City'li Edin Dzeko ile ilgilerinin olmadığını kaydeden Ergün, Drogba konusunda da 'Mancini ne diyorsa o' yorumunu yaptı.

Roberto Mancini Bosna Hersek'te!

G.Saray Teknik Direktörü Roberto Mancini, milli maçlar nedeniyle verilen birkaç günlük izni Bosna Hersek ziyaretiyle değerlendirdi. Ülkenin güneyindeki Mecugorye kasabasını ziyaret eden İtalyan teknik adam, burada ayine katıldı ve Mecugorye Rahibi Marinko Şakota ile sohbet etti. Diğer kutsal mekanları da gezen Mancini, daha sonra ülkeden ayrıldı.

Veysel Sarı klasını gösterdi

Veysel Sarı ile Lucas Ontivero, İstanbul Teknik Üniversitesi'ndeki imza gününde taraftarlarla buluştu. Organizasyonda ayaklarıyla basket atmaya çalışan ikiliden Ontivero 3 şutta da isabet sağlayamazken, Veysel Sarı ise ilk atışında topu potaya sokmayı başardı.

Çakıyı atan görüntülendi

Çaykur Rizespor maçında tribünden atılan çakıyla yaralanan Burak Yılmaz'a saldırıyı yapan şahıs, kameralara yakalandı. Görüntülerde beyaz giyimli bir şahsın Burak'a doğru bir harekette bulunduğu tespit edilirken bu kişinin kimlik belirleme çalışmasının sürdüğü öğrenildi.

10 yıl önce