|

Fenerbahçe Mesut Özil'i bu videoyla açıklayacak

Sözleşmesinin feshi için Arsenal ile anlaşan Mesut Özil'in bugün ya da yarın İstanbul’a gelerek sarı-lacivertli kulüple 3.5 yıllık mukavele imzalaması bekleniyor. Aynı zamanda yıldız oyuncu için görkemli bir imza töreni düzenleyecek olan Fenerbahçe'de Mesut için hazırlanacak klibin detayları da ortaya çıktı.

Haber Merkezi
15:19 - 17/01/2021 Pazar
Güncelleme: 15:30 - 17/01/2021 Pazar
Yeni Şafak
Mesut Özil sezon başında Arsenal'da kadro dışı bırakılmıştı.
Mesut Özil sezon başında Arsenal'da kadro dışı bırakılmıştı.

Fenerbahçe’nin 3.5 yıllığına anlaşmaya vardığı Mesut Özil, kulübü Arsenal ile sözleşmenin feshedilmesi konusunda anlaşmaya vardı. Yıldız futbolcunun bugün ya da en geç yarın İstanbul’a gelerek Fenerbahçe ile resmi sözleşme imzalaması bekleniyor. Mesut Özil’in bonservisini bedelsiz almak için 8 milyon euroluk alacağında indirime gittiği belirtildi.

İngiltere’de yayın yapan The Athletic’in haberine göre; Arsenal, Mesut Özil ile kontrat feshi konusunda anlaştı. Habere göre; 32 yaşındaki oyuncunun kısa süre içinde Türkiye’ye gelmesi ve Fenerbahçe’ye imza atması bekleniyor.

Fenerbahçe'nin Mesut Özil için hazırlayacağı video

Fenerbahçe yönetimi, bu transferi açıklamaya hazırlanırken, dünyaca ünlü futbolculardan da Mesut Özil ile ilgili video istedi. Sarı-lacivertli kulüp, Mesut Özil transferini açıklarken, bu görüntüleri kullanacak. Videolarda Fenerbahçe’nin eski oyuncusu Robin van Persie’nin yanı sıra Arsenal ve Real Madrid’de Mesut ile birlikte forma giyen yıldız oyuncuların da görüntüleri kullanılacak.

19.07'de paylaşıldı

Fenerbahçe Kulübü ayrıca dün akşam saat 19.07’de resmi sosyal medya hesabından “Gel gündüzle gece olalım” yazılı ve kum saatli paylaşım yaparak, Tarkan’ın “Gül döktüm yollarına” şarkısındaki “Gel beraber Mesut olalım” kısmına atıf yaptı. Sosyal medya hesabındaki logosunu sarı- lacivert yapan Mesut Özil de, Fenerbahçe’nin paylaşımına sarı ve lacivert kalpler ile kum saati emojisi ekleyerek yanıt verdiği görüldü.

  • 600 maç; 105 gol, 216 asist
  • Schalke 04 altyapısında yetiştikten sonra Werder Bremen’e transfer olan Mesut Özil, yıldızının parladığı 2010 Dünya Kupası’nın ardından Real Madrid’e transfer oldu. 2013-14 sezonunda ise Arsenal’e transfer oldu. Arsenal’da 7 sezon oynayan 32 yaşındaki futbolcu, 255 maçta 44 gol attı, 77 asist yaptı. Mesut Özil, ırkçı saldırılara uğradığı için bıraktığı Almanya Milli Takımı’nda ise 92 maçta 23 gol attı. Kariyerinde Dünya Kupası şampiyonluğu bulunan Mesut, Arsenal ile 4 lig kupası, 2 Süper Kupa; Real Madrid ile 1 lig şampiyonluğu, 1 Süper Kupa, Werder Bremen ile de bir lig kupası sevinci yaşadı. Kariyerinde 600 maça çıkan ve 105 gol atan Mesut, 216 asist yaptı.

#Mesut Özil
#Fenerbahçe
#transfer
3 yıl önce