|

Fenerbahçe taraftarını üzecek karar

Liverpool'un yeni teknik patronu Klopp'un kanat oyuncusu talep etmesi üzerine Lazar Markovic'i Fenerbahçe'den geri isteyeceği, yerine ise Belçikalı Origi'yi teklif edeceği ileri sürüldü.

Yeni Şafak
12:23 - 17/10/2015 samedi
Güncelleme: 12:48 - 17/10/2015 samedi
Diğer

Fenerbahçe'de daha 3 maçta oynamasına rağmen müthiş sürati ve driplingleriyle taraftarları mest eden Lazar Markovic'i Liverpool'un devre arasında geri çağıracağı iddia edildi.



Fotomaç'ta yer alan habere göre Ada basını, Kırmızılar'da Brendan Rodgers'in yerine takımın basına getirilen Jürgen Klopp, takımda sistem değişikliğine gideceğini öne sürdü. Rodgers'in oynattığı 3-5-2 yerine 4-2-3-1 sistemine geçmeyi düşünen Klopp'un yönetimden sağ kanada ara transferde takviye yapılmasını istediği bildirildi. Liverpool Yönetimi'nin yeni oyuncu almak yerine Klopp'a sezon basında Fenerbahçe'ye kiraladıkları Lazar Markovic'i önerdiği ve olumlu yanıt aldığı ifade edildi.




Markovic'in yerine Origi

Lıverpool'un devre arasında Fenerbahçe'nin kapısını çalarak Markovic'i geri isteyeceği belirtiliyor. Sarı-lacivertli li takımın kabul etmesi durumunda İngiliz ekibinin, Markovic'e karşılık yine kiralık olarak Divock Origi'yi Fenerbahçe'ye teklif edeceği ileri sürüldü.



20 yasında olan ve santrforda görev yapan Belçikalı Origi, bu sezon Liverpool'da 4 maçta şans bulurken, gol atamadı. Markovic ise Fenerbahçe'de su ana dek ligde 3 maçta görev yaptı. Toplam 144 dakika sahada kalan yıldız, 2-1 kazandıkları Bursa maçında Nani'nin attığı ilk golün asistini yapmıştı. Ardından çıktığı Beşiktaş derbisinde sakatlanan Lazar'a o maçta yaptığı müthiş driplingle 'yeni Rıdvan' lakabı takılmıştı.

#lazar markovic
#fenerbahçe
#liverpool
#jurgen klopp
il y a 9 ans