|

Fenerbahçe tarihine yakışmayacak hareket

Fenerbahçe'nin Akhisarspor'la oynadığı Türkiye Kupası finalinin 88. dakikasında ilginç anlar yaşandı. Muğdat'ın sakatlığı sebebiyle topu taca atan Akhisarlı futbolcular, Fenerbahçe oyuna başladığı anda topu kendilerine bekledi ancak sarı lacivertliler böyle bir tercihte bulunmadı.

Yeni Şafak
23:37 - 10/05/2018 Thursday
Güncelleme: 00:07 - 11/05/2018 Friday
Yeni Şafak
Fenerbahçe.
Fenerbahçe.

Fenerbahçe ile Akhisarspor arasında oynanan Türkiye Kupası maçında ilginç anlar yaşandı. 88. dakikada Muğdat'ın sakatlığı sonrasında Ege temsilcisinin futbolcuları topu taca attı. Fenerbahçe oyuna başladığı anda topu kendilerine bekleyen Akhisarlı oyuncular büyük bir şok yaşadı.

Topu kendilerine bekleyen Akhisarlılar, Fenerbahçe'nin hücum etmesiyle adeta çılgına döndü. Ege temsilcisinin yedek kulübesi, rakip yedek kulübesine isyan ederken sahadaki futbolcular da sarı lacivertlilere "Topu neden bize vermiyorsunuz?" diye tepkilerini dile getirdi.

  • Akhisarspor takım kaptanı Caner Osmanpaşa maçın bitiş düdüğünün ardından “Pozisyonda topu bize atmadılar, bu da hırs ve motivasyon yarattı, belki de o hırsla yendik onları" ifadelerini kullandı.




#Fenerbahçe
#Akhisarspor
#Türkiye Kupası
6 years ago