|

Fenerbahçe-Trabzonspor maçında Kim Min-jae'yi 5 dev kulübün izlediği ortaya çıktı

Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe sahasında Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmada yaptığı başarılı müdahalelerle adından sıkça söz ettiren Kim Min-jae için, 5 dev kulübün derbiye geldiği ortaya çıktı.

Haber Merkezi
11:57 - 8/03/2022 Salı
Güncelleme: 12:09 - 8/03/2022 Salı
Yeni Şafak
Transfermarkt verilerine göre Kim Min Jae'nin güncel piyasa değeri 9 milyon euro.
Transfermarkt verilerine göre Kim Min Jae'nin güncel piyasa değeri 9 milyon euro.

Fenerbahçe'nin sezon başında Vitor Pereira'nın özel isteği üzerine Çin'den transfer ettiği Kim Min-jae, gösterdiği başarılı performansla alkış topluyor. Son olarak oynanan Trabzonspor karşılaşmasında da büyük beğeni toplayan Güney Koreli oyuncu, 90+6. dakikada rakip yarı sahadan kendi sahasına attığı deparla, rakibinin gol vuruşuna izin vermemişti.

Aynı zamanda Portekizli gazeteci Pedro Sepulveda'nın haberine göre, dünyanın önde gelen kulüpleri, Kim Min-jae'yi izlemek için Fenerbahçe-Trabzonspor maçını takip etti. Sepulveda bu kulüplerin Porto, Tottenham, Chelsea, Arsenal ve Juventus olduğunu yazdı.

20 milyon eurodan aşağı satılmayacak

Devre arasında Kim Min-jae için teklifler alan Fenerbahçe, oyuncuyu 20 milyon eurodan aşağı satmayı kesinlikle düşünmüyor. Sarı-lacivertliler aynı zamanda 25 yaşındaki oyuncunun satılıp satılmama kararının ise, yeni gelecek olan teknik direktöre bırakacak.

  • Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 34 karşılaşmaya çıkan Kim Min-jae'nin sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor.

#Kim Min-jae
#Fenerbahçe
#Trabzonspor
2 yıl önce