|

Fenerbahçe Darri ile anlaştı sırada Malang Sarr var

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, rotasını bonservisi elinde olan oyunculara çevirmiş durumda. Sarı-lacivertliler stoper Malang Sarr’ın transferi için harekete geçti. Aynı zamanda Fenerbahçe, Fatih Karagümrükspor’dan Brahim Darri ile anlaşmaya vardı.

Haber Merkezi
12:29 - 9/08/2020 Pazar
Güncelleme: 21:29 - 10/08/2020 Pazartesi
Yeni Şafak
Malang Sarr'ın güncel bonservis değeri Transfermarkt verilerine göre 16 milyon euro.
Malang Sarr'ın güncel bonservis değeri Transfermarkt verilerine göre 16 milyon euro.

Fenerbahçe, Süper Lig’in yeni temsilcisi Fatih Karagümrük’ün Fas asıllı Hollandalı sol kanat oyuncusu Brahim Darri ile 3 yıllığına anlaştı. Sarı- lacivertli ekibin 25 yaşındaki futbolcu için 500 bin euro bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi.

Hedefte Malang Sarr var

Sarı-lacivertliler, Fransa Ligue 1 ekibi Nice ile sözleşmesi biten 21 yaşındaki stoper Malang Sarr’ın transferi için de harekete geçti. Genç futbolcu için bonservis ödenmeyecek olması nedeniyle elini çabuk tutmak isteyen Fenerbahçe, tüm şartları zorlayacak.


Sinan Gümüş'te tamam

Fenerbahçe, geçen sezon Antalyaspor’da kiralık oynayan ve bonservisi Genoa’da olan Sinan Gümüş ile de anlaşmaya vardı. Tecrübeli futbolcuyla 3 yıllığına anlaşmaya varan sarı-lacivertliler, Sinan’a da 1 milyon euro ücret ödeyecek. Fenerbahçe’nin, İtalyan kulübüne de 600 bin euro bonservis ücreti ödeyeceği belirtildi. Trabzonspor da Sinan’ı transfer etmek istedi, ancak 26 yaşındaki futbolcu tercihini Fenerbahçe’den yana kullandı.

Barış Sungur'dan 5 yıllık imza

Fenerbahçe, TFF 3. Lig ekibi 1928 Bucaspor’dan Barış Sungur’u kadrosuna kattı. Sarı-lacivertliler, “Kulübümüz, gençlere yatırım yapma hedeflerimiz çerçevesinde 1928 Bucaspor’da forma giyen Barış Sungur’u bonservisiyle renklerine bağlamıştır. 18 yaşındaki futbolcuyu, 2020-21 sezonundan itibaren Fenerbahçe’mize bağlayacak sözleşme, 5 sezonluk imzalanmıştır” açıklamasını yaptı.

  • Dün antrenmana çıkan genç forvet, alt yaş gruplarında sergilediği performansla beğenilirken, 3. Lig’de 2 maçta 1 gol attı. Gölcükspor’dan alınan İsmail Yüksek de Fenerbahçe ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.



#Malang Sarr
#Fenerbahçe
#Brahim Darri
#Sinan Gümüş
#Barış Sungur
4 yıl önce