|

Fenerbahçe - TÜMOSAN Konyaspor maçının muhtemel 11'leri

Fenerbahçe erteleme maçında bugün sahasında ağırlayacağı TÜMOSAN Konyaspor'u yenerek, hem galibiyet serisini sürdürmek hem de zirvedeki yerini perçinlemek istiyor. Oyuncularını motive etmeye çalışan teknik direktör İsmail Kartal "Gevşemeyin, mücadeleyi bırakmayın" uyarısı yaptı.

10:02 - 10/01/2024 Çarşamba
Güncelleme: 10:03 - 10/01/2024 Çarşamba
Yeni Şafak
Kadıköy'de parola 3 puan
Kadıköy'de parola 3 puan

Trendyol Süper Lig'de 16. hafta erteleme maçında bugün TÜMOSAN Konyaspor'u ağırlayacak Fenerbahçe'de tek hedef kazanarak galibiyet serisini sürdürmek.


Oyuncularının konsantrasyonunu üst seviyede tutmaya çalışan teknik direktör İsmail Kartal, takımla yaptığı toplantıda "Zorlu bir periyottayız. Her maça ayrı odaklanın. TÜMOSAN Konyaspor karşısında da rakipten çok koşmalı ciddiyetle 90 dakika mücadele etmeliyiz. Gevşersek, istemediğimiz bir sonuçla karşılaşabiliriz" uyarılarında bulundu.


Ya Cengiz ya İrfan

TÜMOSAN Konyaspor karşısında savunma dörtlüsünü bozmayacak olan teknik direktör İsmail Kartal, Fred'in dönüşüyle orta sahada İsmail'i yedeğe çekip, Crespo-Fred ikilisini oynatmayı planlıyor.


Kartal, İstanbulspor karşısında 4 gol atan Cengiz Ünder ile İrfan Can Kahveci arasındaki tercihinde ise henüz karar vermedi. Bu arada İsmail Kartal, sarı kart ceza sınırında bulunan Crespo ve Oostervvolde'yi cezalı duruma düşmemeleri konusunda uyardı.

Fenerbahçe - TÜMOSAN Konyaspor muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Livakovic, Mert, Serdar, Oosterwolde, Ferdi, Fred, Crespo, Cengiz, Szyamanski, Tadic, Dzeko.

TÜMOSAN Konyaspor: Deniz, Uğurcan, Adil, Kahraman, Guilherme, Soner, Oğulcan, Prip, Cicaldau, Moreno, Oliveira.





#Fenerbahçe
#TÜMOSAN Konyaspor
#Süper Lig
4 ay önce