|

Fenerbahçe, yıldız golcü için görüşmelere başladı

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Serdar Dursun'un ardından bir golcüyü daha kadrosuna katmak istiyor. Sarı-lacivertli takım daha önce görüşmeler yaptığı Andreas Cornelius için yeniden nabız yoklamaya başladı.

Haber Merkezi
13:43 - 17/07/2021 Cumartesi
Güncelleme: 14:11 - 17/07/2021 Cumartesi
Yeni Şafak
Transfermarkt verilerine göre Andreas Cornelius'un güncel bonservis değeri 6 milyon euro
Transfermarkt verilerine göre Andreas Cornelius'un güncel bonservis değeri 6 milyon euro

Teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde yeni sezona hazırlanan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor. Kemal Ademi, Samatta ve Thiam ile yollarını ayırmayı planlayan sarı-lacivertliler, Serdar Dursun'un ardından bir golcüyü daha kadrosuna katmak istiyor.

İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre Fenerbahçe, daha önceden görüşmeler yaptığı Danimarkalı oyuncu Andreas Cornelius için yeniden nabız yoklamaya başladı. Sarı-lacivertliler, Parma'dan ayrılmak isteyen oyuncunun menajeriyle yeniden masaya oturdu.

  • Trabzonspor da istemişti
  • Bir dönem Trabzonspor da 28 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak istemiş, fakat oyuncunun istediği yüksek maaş nedeniyle transferinden vazgeçilmişti. Bu sezon 25 maçta, 1 gol ve 5 asistle oynayan Danimarkalı oyuncunun sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor.


#Andreas Cornelius
#Fenerbahçe
#Parma
3 yıl önce