|

Fenerbahçe'de ayrılık iddiası

Süper Lig'de oynanan Fenerbahçe-Mersin İdman Yurdu maçında sarı-lacivertli taraftarlar tarafından ıslıklanan Van Persie'nin, sezon sonunda takımdan ayrılmaya karar verdiği iddia edildi.

Yeni Şafak
10:33 - 19/04/2016 Salı
Güncelleme: 10:30 - 25/04/2016 Pazartesi
Diğer
Hollandalı yıldız Fenerbahçe formasıyla çıktığı 27 maçta 11 gol 2 assistlik performans sergiledi.
Hollandalı yıldız Fenerbahçe formasıyla çıktığı 27 maçta 11 gol 2 assistlik performans sergiledi.

Fenerbahçe'de Mersin İdmanyurdu ile oynanan maçta taraftar tarafından yuhalanan Robin Van Persie gemileri yaktığı belirtildi.



'Kalmanın bir anlamı yok'

Takvim'in haberine göre; Hollandalı yıldız, "Attığım golden sonra bile ıslıklanıyorsam, çok da fazla konuşacak bir şey kalmamış demektir. Taraftarın beni istemediği çok açık bir şekilde belli. Böyle bir durumda takımda kalmamın fazla bir anlamı yok. Bu olay beni çok üzdü ve düşündürdü. Bunları hak ettiğimi düşünmüyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım" dedi.



Soyunma odasında Hollandalı yıldızın ağzından çıkan bu sözler, "ayrılık" mesajı olarak yorumlandı.



İtalyan takımı devrede

Hollandalı futbolcunun kendisine teklif yapan İtalyan takımlarından Lazio'ya gitme olasılığının bu gelişmeden sonra arttığı öğrenildi. Lazio'nun Van Persie'ye iyi bir teklif yaptığı belirlendi. Fenerbahçe ile de masaya oturmayı planlayan İtalyan kulübünün şartları zorlaması bekleniyor. Van Persie'ye Lazio dışında İngiltere'den de cazip teklifler olabileceği öne sürüldü.



#robin van persie
#fenerbahçe
#lazio
8 yıl önce