|

Fenerbahçe'de Bjelica sesleri: Görüştüğünü resmen açıkladı

Fenerbahçe yönetiminin takımın başına getireceği iddia edilen Hırvat teknik adam Bjelica, sarı lacivertlilerle ilk görüşmesini gerçekleştirdiğini açıkladı.

18:29 - 1/05/2020 Cuma
Güncelleme: 19:06 - 1/05/2020 Cuma
Yeni Şafak
Nenad Bjelica
Nenad Bjelica

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü netleşiyor. Sarı lacivertli yönetim Hırvat çalıştırıcı Nenad Bjelica ile görüşmelerini sıklaştırdı.

Başarılı teknik adam ülkesinin basın kuruluşu TPortal'a yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe ile Çarşamba gecesi görüştüğümü doğrulayabilirim. İrtibata geçtik ve ilk görüşmemizdi. Şu an yeni gelişme bu." diye konuştu.

Sarı lacivertlilerin gündeminde iki teknik adamın ismi geçiyordu. Pellegrini ile de temasta olan Fenerbahçe yönetimi, kısa süre içerisinde hocasını açıklayacak.

  • Bjelica’nın çalıştırdığı Dinamo Zagreb, 28 haftası geride kalan Hırvatistan Ligi’nde 18 puan farkla birinci sırada yer alıyordu. Takım iki senedir şampiyondu ve koronavirüs izin verirse bir şampiyonluk daha yaşayacaklardı. Ancak 16 Nisan’da sürpriz bir şekilde karşılıklı anlaşma sonucu Bjelica ile yollar ayrıldı. Kulağa pek mantıklı gelmeyen bu ayrılığın ardında ise bambaşka bir şey yatıyordu. Yönetim; futbolcu ve teknik ekibin görüşünü almadan maaşlarda kesintiye gitti. Kesinti miktarına karşı çıkan Bjelica, yönetimle ters düştü ve ayrılık kaçınılmaz oldu.

#Fenerbahçe
#Bjelica
4 yıl önce