|

Fenerbahçe'de Caner Erkin göz kamaştırıyor: Rekor kırdı

4 yıl aradan sonra Fenerbahçe’ye dönen Caner Erkin, ligde geride kalan 7 haftadaki müthiş performansıyla takımın vazgeçilmezi oldu. Antalyaspor maçında 25 orta yaparak sezon rekorunu kıran Caner Erkin, 6 tane de şut pası verdi. Sarı-lacivertlilere transfer olduğu zaman bazı taraftarlar tarafından hoş karşılanmayan başarılı oyuncu, gösterdiği performansla taraftarların gönlünü kazandı.

Haber Merkezi
10:06 - 4/11/2020 Çarşamba
Güncelleme: 10:20 - 4/11/2020 Çarşamba
Yeni Şafak
Caner Erkin 7 maçta 3 asist yaptı.
Caner Erkin 7 maçta 3 asist yaptı.

Fenerbahçe’ye 4 yıl aradan sonra yeniden dönen Caner Erkin, sergilediği başarılı performansla göz dolduruyor. Tecrübeli sol bek, savunma ve hücumda takıma katkısıyla teknik heyetin vazgeçilmezi haline geldi.

Süper Lig’de geride kalan 7 haftanın tamamında ilk 11’de sahaya çıkan Caner Erkin, 3 asist yaptı, kullandığı kornerler ve ceza sahasına ortalarıyla tehlikeler oluşturdu. 7 haftada 81 orta girişiminde bulunan yıldız futbolcu, 25 isabetli ortada 4 gole katkıda bulundu. 32 yaşındaki futbolcu, maç başına 3.4 kilit pasla da takımın en iyileri arasında yer alıyor. Savunmada katkısıyla da öne çıkan Caner maç başına 1.6 top kapma ve 0.9 top çalma istatistikleriyle oynadı.

Antalyaspor maçına damga vurdu

Antalyaspor maçında 25 orta yaparak sezon rekorunu kıran Caner Erkin, 13 duran top kullanırken, akan oyunda 12 orta yaptı. Akan oyunda 4, duran topta 5 isabetli ortayla toplamda 9 orta yapan başarılı oyuncu, maça damgasını vurdu. Antalyaspor maçında 25 orta yaparak sezon rekorunu kıran Caner Erkin 6 tane de şut pası verdi.

  • Milli Takımı bekliyor
  • Tecrübeli oyuncu, son dönemdeki formuyla A Milli Takım formasına da yakın gösteriliyor. Son olarak 2017’de Dünya Kupası Elemeleri’nde milli formayı giyen Caner, yükselen formuyla milli takıma göz kırpıyor ve A Milli Takımı’na çağrılmayı bekliyor.

#Caner Erkin
#Fenerbahçe
3 yıl önce