|

Fenerbahçeli yıldız Belçika yolcusu

Gelecek sezon için kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, bir yandan da takımdan ayrılacak isimleri belirlemeye çalışıyor. Bu isimlerden birisi de Nabil Dirar. 34 yaşındaki oyuncunun Belçika ekiplerinden Club Brugge ile adı anılmaya devam ediyor. Yabancı basında da yer alan haberlerde, Nabil Dirar ve Club Brugge flörtleşmesiyle ilgili detaylara da yer verildi.

Haber Merkezi
17:28 - 25/07/2020 Cumartesi
Güncelleme: 17:49 - 25/07/2020 Cumartesi
Yeni Şafak
Comolli zamanında Nabil Dirar, Fenerbahçe ile sözleşme yenilemişti.
Comolli zamanında Nabil Dirar, Fenerbahçe ile sözleşme yenilemişti.

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı-lacivertliler gelecek sezon için daha güçlü bir kadro kurmak isterken, aynı zamanda teklif gelen oyuncuları da elden çıkarmak istiyor. Bu isimlerden birisi de Nabil Dirar.

Yabancı basında yer alan haberler de, Fenerbahçe'deki geleceği belirsiz olan Nabil Dirar'ın Belçika ekiplerinden Club Brugge'a transfer olabileceği iddia edildi. Fenerbahçe ile sözleşmesi 2022 yılında bitecek olan 34 yaşındaki oyuncu da, sarı-lacivertlilerden ayrılmaya sıcak bakıyor.


Eşyalarını yolladı

Nabil Dirar hakkında yayınlanan haberlerin detayındaysa çok ilginç bir gelişmenin yaşandığı kaydedildi. Fenerbahçe'den ayrılmak istediğini ifade edilen Nabil Dirar'ın eşyalarını Belçika'ya gönderdiği iddia edildi.

  • Emre Belözoğlu ile kavga etmişti
  • Beşiktaş maçı öncesinde antrenmanlarını sürdüren Fenerbahçe'de kaptan Emre Belözoğlu'nun tartışma yaşadığı Nabil Dirar'ı idmandan kovduğu iddia edilmişti. Hatta Faslı futbolcunun da karşılık vermesi üzerine iki futbolcu arasında kavga yaşandığı öne sürülmüş ve sarı-lacivertli kulüpten resmi açıklama gelmişti. Yapılan açıklamada tartışma çıktığı ve teknik direktör Tahir Kapınar tarafından Dirar'ın tesislere gönderildiği kaydedilmişti.

#Fenerbahçe
#Emre Belözoğlu
#Nabil Dirar
#Club Brugge
4 yıl önce