|

Fenerbahçe'de Erol Bulut takımdan ayrılacak oyuncuyu açıkladı

Fenerbahçe'nin sezon başında Roma'dan kadrosuna kattığı Diego Perotti, geçirdiği sakatlık nedeniyle takımdan ayrılıyor. Geçtiğimiz günlerde yıldız oyuncunun ameliyat olması gerektiğini söyleyen Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, Perotti ile yolların ayrılabileceğini ifade etmişti. Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'yı 1-0 yenerek çeyrek finale yükseldiği karşılaşmanın ardından konuşan teknik direktör Erol Bulut, Perotti'nin takımdan ayrılacağını söyledi.

Haber Merkezi
09:22 - 15/01/2021 Cuma
Güncelleme: 09:37 - 15/01/2021 Cuma
Yeni Şafak
Erol Bulut'un çalıştırdığı Fenerbahçe, kupada çeyrek finale yükseldi.
Erol Bulut'un çalıştırdığı Fenerbahçe, kupada çeyrek finale yükseldi.

Fenerbahçe'nin sezon başında büyük umutlarla Roma'dan transfer ettiği Diego Perotti, sarı-lacivertli takımla sadece 4 karşılaşmada oynayabildi. Geçirdiği sakatlık nedeniyle, sözleşmesinin feshedilmesi gündemde olan Arjantinli oyuncu hakkında konuşan teknik direktör Erol Bulut, Perotti ile yolların ayrılabileceğini söyledi.

"Perotti yerine takviye yapacağız"

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda oynanan Kasımpaşa mücadelesi sonrasında açıklamalarda bulunan Bulut, "Perotti çok önemli ve değerli bir futbolcu. Roma’da yaptıkları ortada. Bize katkı sağlamak için transfer edildi. Sakatlıklar onu bir türlü bırakmadı. Ameliyat olacak gözüküyor. 8 aya kadar uzak kalabilir futboldan. Aramızdan ayrılabilir ve öyle gözüküyor. Oraya bir takviye yapacağız" ifadelerini kullandı.

  • Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Perotti ile yolların ayrılabileceğini vurgulamıştı. Arjantinli oyuncu, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 4 karşılaşmada 3 gol kaydetti.

#Erol Bulut
#Diego Perotti
#Fenerbahçe
#Emre Belözoğlu
#Kasımpaşa
3 yıl önce