|

Fenerbahçe'de futbolun patronu için Damien Comolli iddiası

Fenerbahçe'de başkanlık seçimini kazanan Ali Koç'un futbolun başına getireceği isim merak konusu. Koç'un bu görev için Fransız futbol adamı Damien Comolli ile görüştüğü belirtildi.

Yeni Şafak
09:00 - 4/06/2018 Pazartesi
Güncelleme: 09:37 - 4/06/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Damien Comolli.
Damien Comolli.

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım döneminin kapanmasının ardından futbolda yeniden yapılanmanın başlaması bekleniyor. Yeni başkan Ali Koç'un seçim sürecinde bahsettiği futbol direktörü ve scouting sistemiyle ilgili sıcak gelişmelerin yaşanması öngörülürken konuşulan bazı isimler de ortaya çıkmaya başladı.

Sarı lacivertlilerin yeni başkanı Ali Koç'un ekibinin futbolu emanet etmeyi düşündükleri isimlerle görüştükleri isimlerden Fransız futbol adamı Damien Comolli'nin öne çıktığı belirtiliyor. Salı günü mazbatasını alacak olan yeni yönetimin başta FB TV olmak üzere kulübün bir çok kısmında yeni yapılanmaya gideceği ifade ediliyor.

  • 1995 yılında Arsenal'de görev yapmaya başlayan Comolli, ardından Fransa'nın Saint-Etienne kulübünde çalıştı oradan da Tottenham'a geçti. Tottenham'ın ardından da Liverpool'da çalışan Comolli bu kulüplerde Futbol Direktörlüğü görevini üstlendi.

Aykut Kocaman'la yola devam edilecek mi?
  • Ali Koç önceki günlerde katıldığı bir programda "Aykut Hoca bir hocadan fazlası. İnsanlığı, adamlığı, duruşları çok iyi. 3 Temmuz'da biz çok şeyler yaşadık. Allah bir daha yaşatmasın. Birçok oyuncumuz gitti. Aykut hoca bu dönemde çok iyi bir liderlik gösterdi. Aykut hoca ile devam etmek çok isterdik. Ancak taraftarda öyle bir beklenti var ki, bu beklentiyi gözardı etmemek lazım" diye konuşmuştu. Aykut Kocaman da seçimden önce yaptığı açıklamada istifa edebileceği sinyalini vermişti.


#Fenerbahçe
#Ali Koç
#Aziz Yıldırım
6 yıl önce