|

Fenerbahçe'de iki ayrılık birden: Takımla vedalaşacaklar

Fenerbahçe'de merakla beklenen ayrılıklar yaşanmak üzere. Sarı lacivertlilerde Falette transferinin gerçekleşmesi sonrasında şimdi gidecek isimler belirleniyor. Bu kapsamda iki futbolcu da kısa süre içerisinde takımdan ayrılacaklar.

19:34 - 12/01/2020 Pazar
Güncelleme: 20:18 - 12/01/2020 Pazar
Yeni Şafak
Fenerbahçe
Fenerbahçe

Fenerbahçe'de Simon Falette transferi sonrasında gündemde ayrılacak isimler var. Sarı lacivertlilerde sezon başında alınana Adil Rami ve kontratında fedakarlık yapan Alper Potuk gönderiliyor.

Fransız basınında yer alan haberlerde ülkesine döneceği belirtilen Rami'nin kısa süre içerisinde kontratını feshedeceği aktarıldı.

Alper Potuk da takımdan ayrılacak isimler arasında. Fenerbahçe'de bir türlü beklentileri karşılayamayan futbolcunun daha fazla forma şansı bulabileceği bir takıma kiralık olarak gideceği konuşuluyor.

28 yaşındaki oyuncunun Sivasspor'un gündeminde olduğu ve Fenerbahçe'den ayrılması halinde kırmızı beyazlıların kendisini kadrosuna katacağı belirtildi.
Comolli'nin geleceği ne olacak?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, son günlerde kontratı feshedileceği iddia edilen Comolli’yle şimdilik yoluna devam edeceklerini belirtti ve şöyle konuştu;

  • “Bir açıklama yaptı. Bana sorarsanız özünde yanlış bir açıklama ama sosyal medya diye bir şey var. Çok yüklenildi, yanlış. O da öyle bir açıklama yapmak zorunda kaldı baskıyla. Benim zaten bir açıklamamla, endişe ettiği unsurlar giderilebilirdi”

#Galatasaray
#Nzonzi
#Andone
4 yıl önce