|

Fenerbahçe'de işler karıştı

Sarı-Lacivertli kulüp, Fildişili golcü için Roma ile anlaştı, Marsilya devreye girince Doumbia yan çizdi. Bu gelişme üzerine Fenerbahçe yönetimi, Adriano ve Angel Correa için girişimlere başladı.

Yeni Şafak ve
09:33 - 30/01/2016 Saturday
Güncelleme: 09:37 - 30/01/2016 Saturday
Yeni Şafak

Fenerbahçe'de forvet arayışlarında listenin ilk sırasında yer alan Seydou Doumbia için Roma ile satın alma opsiyonlu kiralık olarak anlaştı, ancak Fildişi Sahilli oyuncuyu ikna edemedi. Sarı-lacivertli ekibin kendisine sunduğu ekonomik şartları beğenmeyen 28 yaşındaki futbolcu Fenerbahçe'nin teklifine 'hayır' dedi. Fildişili forvetin kariyerini kendisini isteyen Marsilya'da sürdürmek istemesinin de bu kararda etkili olduğu bildirildi. Sarı-lacivertliler olumsuz gelişmelere karşın Doumbia'yı ikna etmek için görüşmelerini sürdürüyor. Doumbia'da yaşanan anlaşmazlık üzerine F.Bahçe listedeki alternatif isimlere yöneldi. Luiz Adriano için Milan ile görüşmelere başlayan sarı-lacivertliler, Brezilyalı golcüyü satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna bağlamak istiyor. F.Bahçe'nin gündemindeki son isim ise Atletico Madrid'in Arjantinli genç forveti Angel Correa. 20 yaşındaki forvet için İspanyol kulübüne sezon sonuna kadar kiralama teklifi sunulacak.



Emenike transferi çıkmaza girdi


İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United'da menajer Slaven Bilic, düzenlediği basın toplantısında Emmanuel Emenike transferi hakkında konuştu. Bilic, Fenerbahçe ile görüşme yaptıklarını ancak henüz anlaşma sağlanmadığını belirterek, “İlk başta iyiydi. Ama sonra Fenerbahçe de dahil olunca işler karmaşık bir hal aldı. Şu anda görüşmeler iyi görünmüyor" açıklaması yaptı.




#Fenerbahçe
#Doumbia
#West Ham United
8 years ago