|

Fenerbahçe'de Josue sesleri

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira ile ilgili belirsizlik sürerken bir yandan da 10 numara transferiyle ilgili arayışlar devam ediyor. Şimdiye kadar görüştüğü isimlerden henüz bir sonuç alamayan sarı lacivertliler, Porto'da kadro dışı kalan Josue ile ilgileniyor.

Yeni Şafak
13:18 - 7/08/2016 Pazar
Güncelleme: 13:32 - 7/08/2016 Pazar
Yeni Şafak
Galatasaray ve Beşiktaş'ın gündeminde olan Josue'nin Fenerbahçe'ye önerildiği belirtildi.
Galatasaray ve Beşiktaş'ın gündeminde olan Josue'nin Fenerbahçe'ye önerildiği belirtildi.

Fenerbahçe'de 10 numara arayışları sürerken gündeme sürpriz bir isim geldi. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Braga'da kiralık olarak geçiren ve Porto'da kadro dışı kalan Josue'nin Fenerbahçe'ye imza atabileceği belirtildi.



Menajerler tarafından sarı lacivertli kulübe önerilen futbolcunun düşük maliyeti ve Süper Lig'i tanıması sebebiyle transfere sıcak bakan yönetimin önümüzdeki günlerde transfer için Porto ile görüşeceği aktarıldı. Fabiano ve Ba'nın kiralanması sürecinde Portekiz kulübüyle iyi ilişkiler kuran sarı lacivertlilerin Josue'nin transferiyle ilgili kararını bu hafta vermesi bekleniyor.



Porto ile gelecek sezon sözleşmesi sona erecek olan Josue'nin takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.


  • Josue geçtiğimiz sezonun başında Bursaspor'a kiralanmıştı. Yeşil beyazlılarda 14 maça çıkan orta saha oyuncusu 2 asist yapabilmiş ve teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun kadroda düşünmemesi sebebiyle takımdan ayrılmıştı. Portekiz'e döndükten sonra Braga ile anlaşan Portekizli futbolcu yeni takımında 12 lig maçında 2 gol attı, 4 de asist yapma başarısı gösterdi.








Pereira'nın aldığı para tartışma çıkardı




#Josue
#Bursaspor
#Fenerbahçe
#Porto
8 yıl önce