|

Fenerbahçe'de Kanoute sesleri

İspanya basını, F.Bahçe'nin, Sevilla'da forma giyen Malili golcüye 4 milyon euro önereceğini ileri sürdü. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istediğini söyleyen Kanoute'nin bu teklife sıcak bakabileceği belirtildi.

Ahmet Bıyıklı
00:00 - 2/05/2008 Cuma
Güncelleme: 00:34 - 2/05/2008 Cuma
Yeni Şafak
Fenerbahçe'de Kanoute sesleri
Fenerbahçe'de Kanoute sesleri

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde sık sık yer alan Frederic Kanoute'nin adı yine sarı-lacivertlilerle birlikte anılmaya başladı. İspanya'nın çok satan gazetelerinden AS, dünkü sayısında Fenerbahçe'nin Frederic Kanoute için düğmeye bastığını yazdı. Haberde sarı-lacivertlilerin golcü futbolcuya yıllık 4 milyon euro teklif edeceği belirtiliyor. Konute'nin ise Fenerbahçe'nin bu teklifine olumlu bakabileceği ve Sevilla'nın da yıldız oyuncuyu göndermeyi düşündüğü öne sürüldü.


OLUMLU BAKIYOR

Geçtiğimiz yaz golcü futbolcu için 18 milyon euro bonservis ödemeyi teklif eden Juventus'un bu sezon Kanoute konusunda aynı hamleyi tekrar etmesinin beklenmediği vurgulandı. As Gazetesi, F.Bahçe'nin kulübü Sevilla'ya ne kadar bonservis bedeli ödemeyi düşündüğünü belirtmedi. Kanoute'nin, önümüzdeki sezonu Şampiyonlar Ligi'nde yeralan bir takımda geçirmek istediği ve bu nedenle sarı-lacivertlilerin teklifine sıcak bakabileceği ifade edilirken, Sevilla Başkanı Jose Maria del Nido'nun da oyuncuyu göndermek istediği, zira önümüzdeki seneden itibaren Maliliyi çok yüksek bir bonservis bedeliyle satamayacağını bildiği kaydedildi.

16 yıl önce