|

Fenerbahçe'de Laudrup iddiaları!

Teknik direktör arayışlarını sürdüren ve önceliğini yabancı hocaya veren Fenerbahçe'nin adı Danimarkalı teknik adam Micheal Laudrup ile anılıyor.

YENİSAFAK.COM.TR / SPOR
00:00 - 8/06/2013 Cumartesi
Güncelleme: 19:39 - 7/06/2013 Cuma
Yeni Şafak
Fenerbahçe'de Laudrup iddiaları!
Fenerbahçe'de Laudrup iddiaları!

Pek çok yabancı ve yerli hoca ile adı anılan Fenerbahçe'nin Micheal Laudrup ile ilgilendiği iddia edildi.

Danimarka spor basınından Extrabladet gazetesinde yer alan haberde; İngiltere Premier Lig takımlarından Swansea'yi çalıştıran Danimarkalı teknik adamın, yönetimle sorun yaşadığı ve ayrılmayı kafaya koyduğu iddia edildi. Teknik adam Fenerbahçe ile temasa geçtiği ifade edilen tecrübeli teknik adamın, Türkiye'de görev yapmaya sıcak bakabileceği iddia edildi.

Menajeri de Türk!

Dünya futbol piyasasında pek çok ünlü ismin de menajerliğini yapan Bayram Tutumlu aracılığıyla irtibata geçen Fenerbahçe, Danimarkalı teknik adam için nabız yokluyor.

Yakında ayrılacak!

Futbolculuğu döneminde Barcelona ve Real Madrid formaları giyen ve her iki takımın da efsane oyuncu mertebesine ulaşan Laudrup, dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biri olarak gösteriliyor. Teknik adamlık kariyerinde İspanya'da Getafe ve Mallorca gibi küçük çaplı ekiplerle yaşadığı başarıların ardından İngiltere'nin yolunu tutan Laudrup, düşük bonservis bedelleriyle aldığı Michu, De Guzman gibi oyuncuların yıldızını parlatmıştı. Yönetimin bu oyuncuları satma kararı almasıyla sorunlar yaşayan Danimarkalı teknik adamın ısrarla istediği oyuncuları transfer etmeyen yönetimle ipleri koparma noktasına geldiği, görevinden istifa edeceği konuşuluyor.

11 yıl önce