|

Fenerbahçe'de Lennon harekatı

Fenerbahçe, Robin Van Persie ve Nani transferlerinden sonra Tottenham'ın kanat oyuncusu Aaron Lennon'ı gözüne kestirdi. Evetron'ın da istediği yıldız oyuncu için sarı-lacivertli kulübün 7 milyon pound'luk teklifte bulunduğu iddia edildi.

Yeni Şafak
12:00 - 20/07/2015 Pazartesi
Güncelleme: 09:29 - 20/07/2015 Pazartesi
Diğer

Simon Kjaer, Fernandao, Şener Özbayraklı, Josef de Souza, Abdoulaye Ba, Fabiano, Nani ve Robin van Persie transferleri ile büyük sükse yapan Fenerbahçe Tottenham'ın yıldızı Lennon'un peşinde.



Fanatik'te yer alan habere göre, Fenerbahçe, menajerler aracılığıyla Tottenham Kulübü'ne Aaron Lennon ile ilgilendiklerini bildirdi. Şu ana kadar resmi teklifte bulunmadı. Tottenham Kulübü, geçen sezonu Everton'da kiralık olarak geçiren 28 yaşındaki oyuncuyu bonservisiyle satmaya hazır.



Everton hocası Roberto Martinez de Lennon'u kadrosunda görmek istiyor, fakat Tottenham yönetimi, Fenerbahçe'nin 7 milyon pound'luk teklifine daha sıcak bakıyor.



Kulübün başkanı Daniel Levy, takımın hocası Pochettino'dan yeni transferler için en az 6 futbolcuyla yolların ayrılmasını istemişti.





#aaron lennon
#transfer
#fenerbahçe
9 yıl önce