|

Fenerbahçe'de Montoya ve Coentrao sesleri

Fenerbahçe'de yönetim, takımdan ayrılan Caner Erkin ve Gökhan Gönül'ün yerini doldurmak için kolları sıvadı. Listede ilk sırada yer alan isimler sol bek için Real Madrid'den Coentrao, sağ bek için ise Barcelona'dan Montoya.

Yeni Şafak
06:38 - 17/06/2016 Cuma
Güncelleme: 07:30 - 17/06/2016 Cuma
Diğer
İki kulüp ile de anlaşmaya varıldı, ancak Fenerbahçe'nin önündeki en büyük engel Şampiyonlar Ligi'ne direk gidememek.
İki kulüp ile de anlaşmaya varıldı, ancak Fenerbahçe'nin önündeki en büyük engel Şampiyonlar Ligi'ne direk gidememek.

Geçtiğimiz sezonu kupasız kapatan Fenerbahçe'de yeni sezon transfer çalışmaları asbaşkan Ali Yıldırım öncülüğünde sürerken, Sarı-Lacivertliler Caner Erkin ve Gökhan Gönül'ün takımdan ayrılması üzerine bek arayışlarını hızlandırdı.



Bu doğrultuda rotayı İspanya'ya çeviren Sarı-Lacivertliler'de sağ bek için Barcelona oyuncusu olan ve geçtiğimiz yılı Real Betis'te geçiren Martin Montoya ismi ön plana çıkarken, sol bek için de geçtiğimiz yılı Monaco'da tamamlayan ve Real Madrid oyuncusu olan Fabio Coentrao aday listesinin ilk sırasına yerleşti.



Habertürk'ün haberine göre, bu iki oyuncu için de kulüpleriyle mutabakat sağlanırken, Sarı-Lacivertliler'in Şampiyonlar Ligi Play- Off eleme turunda seri başı olmaması ve Şampiyonlar Ligi'ne kalınmasının zor gözükmesi sebebiyle oyuncuların ikna edilmesi bir nebze daha zorlaşıyor. Yine de iki oyuncunun transferinde önemli aşama kaydeden Sarı-Lacivertliler hazırlık çalışmaları çalışmadan bu transferleri sonlandırmayı hedefliyor.


#Fenerbahçe
#Caner Erkin
#Gökhan Gönül
#Montoya
#Coentrao
8 yıl önce