|

Fenerbahçe'de Sosa ve Hernanes harekatı

Sarı-lacivertliler bir yandan Milan'da forma giyen Sosa ve eşini ikna etmeye çalışırken, diğer yandan da Juventuslu Hernanes ile görüşüyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 18/01/2017 Çarşamba
Güncelleme: 03:33 - 18/01/2017 Çarşamba
Yeni Şafak

Fenerbahçe, geçtiğimiz yıllarda Beşiktaş'ta forma giyen ve bu sezon başında İtalya'nın Milan takımına giden Jose Sosa'nın transferini bitirmek için harekete geçti. Sarı-lacivertliler, Arjantinli oyuncunun transferini bitirerek orta sahadaki 10 numara eksikliğini gidermeyi hedefliyor. Bu transfer için Milano'ya çıkarma yapan Fenerbahçeli yöneticiler, Milan kulübüyle bu futbolcunun kiralanması için anlaşmaya çalışıyor. Sarı-lacivertli yöneticiler, Sosa ile yüz yüze görüşerek oyuncuyu İstanbul'a gelmesi yönünde büyük oranda ikna etti. Arjantinli futbolcunun menajerinin de bugün İtalya'ya geleceği ve transfere nokta koyulacağı öğrenildi.



F.Bahçeli yöneticiler İstanbul'a gelmek istemeyen Sosa'nın eşini ikna etmek için de çaba gösteriyor. Diğer yandan Milan'ın asbaşkanı Adriano Galliani, Sosa'yı teknik direktör Vincenzo Montella'nın bırakmak istemediğini açıkladı. Sarı-lacivertli yönetimin listesinde yer alan bir diğer isim ise Hernanes. Juventus'ta fazla forma şansı bulamayan Brezilyalı orta saha oyuncusunu transfer etmek isteyen Fenerbahçe, İtalyan kulübüyle görüşmelerini sürdürüyor.



Sarı-lacivertli yöneticilerin Hernanes ve Juventus kulübüyle bugün pazarlık masasına oturacağı belirtildi. Daha önce yapılan görüşmelerde Juventus ile anlaşmaya varan sarı-lacivertliler, 31 yaşındaki futbolcuyu ikna etmek için çaba gösterecek. Fenerbahçe, Sosa ve Hernanes transferlerinden birini gerçekleştirerek 10 numara sorunu çözmeyi planlıyor.



Sürpriz forvet
Preciado


F.Bahçe forvet transferi için sürpriz bir ismi gündemine aldı. Sarı-lacivertlilerin G.Saray'ın da gündemine gelen Kolombiyalı golcü Harold Preciado ile ilgilendiği iddia edildi. Kolombiya'nın Deportivo Cali kulübünde 45 maçta 28 gol atıp 8 de asist yapan 22 yaşındaki oyuncuyu, La Liga'dan Malaga ve Serie A'dan Pescara'nın da istediği belirtildi. F.Bahçe'nin kulübü ve Preciado ile anlaşmaya vardığı iddia edildi. Kolombiya'nın El Pais gazetesi, Preciado'nun F.Bahçe ile anlaştığını duyururken, sarı-lacivertli ekibin 5 milyon Dolar'dan fazla bonservis ödeyeceğini belirtti.



Röveşata gollerimin
özel bir sırrı yok


Senegal Milli Takımı ile Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden F.Bahçeli Moussa Sow, FIFA.com'a özel bir röportaj verdi. Kendisinin yıllardır aynı performansı gösterdiğini ve düzenli oynadığını söyleyen Sow, “Aslında ben hep aynıyım. Yıllardır aynı performanstayım. Hep elimden geleni yapıyorum ve düzenli oynuyorum. Fenerbahçe'de olunca değişti. Hemen milli takım hocası beni seçti” dedi. Fenerbahçe'de attığı röveşata golleriyle ilgili olarak ise Sow, “Hareketin özel bir sırrı ya da özel bir çalışması yok. Eğer deneme şansı gelirse hemen deniyorum. Biraz hissetmeyle alakalı bir durum” diye konuştu. Fenerbahçe'de gollerinden dolayı formasının ters gösterilmesine çok mutlu olduğunu da ifade eden Sow, “Harika bir durum. Hayatımda ilk kez böyle bir şey gördüm. Çok eğlenceli. Böyle şeyler hep olan bir şey değil” dedi.










#Vincenzo Montella
#Moussa Sow
#FIFA
#Adriano Galliani
7 yıl önce