|

Fenerbahçe'de Volkan Demirel şoku

Sarı-Lacivertli ekip, UEFA Avrupa Ligi A Grubu 4. haftasında deplasmanda oynayacağı Ajax maçının hazırlıklarını sabah saatlerindeki antrenmanla sürdürdü. Gribal enfeksiyon geçiren Volkan Demirel antrenmana katılmadı.

Yeni Şafak
17:41 - 3/11/2015 Salı
Güncelleme: 18:41 - 3/11/2015 Salı
IHA

Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Vitor Pereira yönetimindeki antrenman ısınma hareketleriyle başladı. 2 grup halinde yapılan 5'e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam eden antrenman, yan top çalışmasının ardından dar alanda yapılan çift kale maçla noktalandı.



Volkan Demirel antrenmana katılmadı

Gribal enfeksiyon geçiren Volkan Demirel antrenmana katılmadı. Abdoulaye Ba ve Lazar Markovic çalışmalarını takımdan ayrı özel program dahilinde sürdürürken, Caner Erkin'in rehabilitasyon süreci sürdürüldü.


Fenerbahçe, 4 Kasım Çarşamba günü saat 11.00'de Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel uçakla Amsterdam'a hareket edecek.



Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, aynı günü saat 18.30'da Amsterdam Arena'da bir basın toplantısı düzenleyecek ve bu toplantıya bir de futbolcu katılacak. Maç öncesi Fenerbahçe son antrenmanını, Amsterdam Arena'da saat 19.00'da ilk 15 dakikası basına açık şekilde gerçekleştirecek.

#volkan demirel
#ajax
#fenerbahçe
#uefa
#antrenman
8 yıl önce