|

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu imza törenine motosikletle geldi: Gece yaşamı için değil futbol oynamaya geldim

Fenerbahçe'den ayrılan Max Kruse, Bundesliga ekiplerinden Union Berlin'e transfer oldu. İmza törenine motosikletle gelen 32 yaşındaki futbolcu, "Gece yaşamı için Berlin'de değilim, futbol oynamaya geldim" açıklamasında bulundu. Alman futbolcunun yeni takımında giyeceği forma numarası da belli oldu.

11:09 - 8/08/2020 Cumartesi
Güncelleme: 11:22 - 8/08/2020 Cumartesi
DHA
Kulüp binasında düzenlenen imza törenine motosikletle geldi.
Kulüp binasında düzenlenen imza törenine motosikletle geldi.

Fenerbahçe ile sözleşmesini tek taraflı feshettikten sonra Almanya'da başkent temsilcisi Union Berlin'e transfer olan Max Kruse, dün sabah sağlık kontrolünden geçti. Deneyimli futbolcu ardından yeni kulübü tarafından kendisi için düzenlenen toplantıya katıldı. Kruse, tanıtım toplantısına motosikletle geldi.


"Futbol oynamaya geldim"

Toplantıda açıklamalarda bulunan Max Kruse'nin, "Beni tanıyanlar bilir; bir karar verdim mi onun için yüzde 100 varım demektir. Her dönem iyi futbol sergilemeye çalıştım, bunu Union Berlin'de de göstermeye çalışacağım. Union Berlin, gelecek sezonda ligde kalma başarısını gösterecektir, buna inanmasam burada olmazdım. Ben de bunun için çalışacağım" şeklindeki ifadeleri Alman medyasında yer aldı. Bir soru üzerine ise tecrübeli futbolcu, "Gece yaşamı için Berlin'de değilim, futbol oynamaya geldim" dedi.

10 numara jesti

Bu arada, Union Berlin'de en son Sebastian Andersson'un giydiği 10 numaralı formayı gelecek sezon Max Kruse'nin taşıyacağı açıklandı. Andersson'un ise 9 numaralı formayla ter dökeceği belirtildi.


#Union Berlin
#Max Kruse
4 yıl önce