|

Fenerbahçe'den flaş Volkan Şen açıklaması

Fenerbahçe Kulübü, Bursasporlu futbolcu Volkan Şen'le ilgili basında yer alan transfer haberlerinin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Yeni Şafak
16:00 - 13/08/2015 Perşembe
Güncelleme: 16:24 - 13/08/2015 Perşembe
AA

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Bursasporlu Volkan Şen, Borussia Dortmundlu Sven Bender ve Valencialı Sofiane Feghouli ile ilgili basında çıkan transfer haberlerinin gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, "Bu oyuncularla ilgili herhangi bir transfer planlamamız bulunmamaktadır" denildi.



Açıklamada ayrıca, "Daha önce olduğu gibi bugün ve bundan sonra da bu tür doğru olmayan transfer haberleri için ilgili basın kuruluşlarını Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) şikayet edeceğimizin bilinmesini kamuoyuna duyururuz" ifadesi kullanıldı.



Öte yandan basında Fenerbahçe'nin transfer listesinde olduğu iddia edilen, ancak sarı-lacivertli kulübün transferiyle ilgili herhangi bir planlamada bulunmadığını açıkladığı Brezilya Ligi ekiplerinden Internacional'in Şilili futbolcusu Charles Aranguiz, Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayer Leverkusen'e transfer oldu.





--------------------------------------------------------------------------------










#volkan şen
#fenerbahçe
#transfer iddiaları
#yalanlama
9 yıl önce