|

Fenerbahçe'den forvete Artem Dovbyk ve Andrea Petegna hamlesi

Teknik direktör Jorge Jesus'un isteği üzerine transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, golcü oyuncu arayışlarını sürdürüyor. Kadroya net bir golcü transferi yapmak isteyen sarı-lacivertliler, Artem Dovbyk ve Andrea Petegna'yı gündemine aldı.

Haber Merkezi
09:08 - 29/06/2022 Çarşamba
Güncelleme: 09:19 - 29/06/2022 Çarşamba
Yeni Şafak
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus

Jorge Jesus'un göreve gelmesiyle birlikte Lincoln Henrique, Bruma ve Emre Mor'u kadrosuna katan Fenerbahçe, golcü oyuncu arayışlarını sürdürüyor. Sarı-lacivertliler, Portekizli hocanın istediği oyunculara yoğunlaşmış durumda.

Fenerbahçe'den forvete Artem Dovbyk ve Andrea Petegna hamlesi

Forvet mevkiine transfer isteyen Fenerbahçe, Dnipro’nun 25 yaşındaki golcüsü Artem Dovbyk ve Napoli’den 26 yaşındaki golcü Andrea Petagna’yı gündemine aldı. Sarı-lacivertliler iki golcü için kulüpleriyle görüşmelere başladı.

Pazarlıklar devam ediyor

Ukraynalı golcü Dovbyk’i Avrupa’nın önemli kulüplerin de teklifler olduğu, sarı-lacivertliler Ukrayna kulübüyle temasa geçti. Fenerbahçe, Dovbyk için bonservis pazarlıklarını sürdürüyor.

  • Napoli ile temasa geçildi
  • Yönetimin listesinde yer alan diğer isim ise Napoli’de forma giyen Petagna. Sarı-lacivertliler İtalyan kulübüyle temasa geçerken, 26 yaşındaki futbolcuyu kiralık olarak kadroya katmak istiyor.

#Artem Dovbyk
#Andrea Petegna
#Fenerbahçe
2 yıl önce