|

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci harekatı: Transfer formülü bulundu

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Başakşehir forması giyen İrfan Can Kahveci'yi kadrosuna katmak istiyor. Fakat Fenerbahçe'nin İrfan Can Kahveci transferindeki en büyük engel, oyuncunun bonservis ücreti. Sarı-lacivertliler, gelecek sezon kadrosunda görmek istediği oyuncu için transfer formülünü belirledi.

Haber Merkezi
10:25 - 24/07/2020 Cuma
Güncelleme: 11:34 - 24/07/2020 Cuma
Yeni Şafak
Transfermarkt verilerine göre İrfan Can Kahveci'nin güncel bonservis değeri 7 milyon euro.
Transfermarkt verilerine göre İrfan Can Kahveci'nin güncel bonservis değeri 7 milyon euro.

Fenerbahçe'nin İrfan Can Kahveci ısrarı sürüyor. Sar-lacivertliler 25 yaşındaki oyuncunun transferini bitirmek için yeni formüller üretmeye devam ediyor. Yıldız oyuncunun sözleşmesinin 2024 yılında sona erecek olması ve Başakşehir'in Şampiyon Ligi'ne doğrudan katılacak olması da Fenerbahçe'nin bu transfer önündeki en büyük engel.

Fenerbahçe'nin İrfan Can formülü

Fenerbahçe yönetimi Vedat Muriqi’in satılması halinde Başakşehir’in orta sahadaki yıldızı İrfan Can Kahveci için Başakşehir ile masaya oturmayı planlıyor. Sportif direktörlüğe getirilecek Emre Belözoğlu, İrfan Can’ın transferini ısrarla istiyor.

Bonservis + satıştan pay teklif edilecek

Vedat Muriqi’in satışından elde edilecek bonservis geliri İrfan Can Kahveci transferinde Fenerbahçe’nin elini güçlendirecek. Sarı-lacivertliler 8-9 milyon euro bonservis bedeli ve bir sonraki satıştan pay teklif etmeyi planladığı gelen haberler arasında.


  • İrfan Can Kahveci transfer iddialarına yanıt verdi
  • İrfan Can Kahveci, transfer iddialarına da cevap verdi. 24 yaşındaki futbolcu, “Başakşehir ile şampiyon olmak istiyorum sonra da Avrupa'ya transfer olmak istiyorum. Hedefim bu” diyerek tercihini gözler önüne serdi.

#Fenerbahçe
#Başakşehir
#İrfan Can Kahveci
#Vedat Muriqi
#transfer
#Emre Belözoğlu
4 yıl önce