|

Fenerbahçe'den Josue hamlesi

Fenerbahçe'nin yeni sezon transfer çalışmalarında sürpriz bir iddia ortaya atıldı. O iddiaya göre sarı-lacivertliler Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Josue için Porto Kulübü'ne resmi teklif yaptı ve olumlu geri dönüş aldı.

Yeni Şafak
10:14 - 13/03/2017 Pazartesi
Güncelleme: 11:01 - 13/03/2017 Pazartesi
Diğer
Josue bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 24 maçın 14'ünde ilk 11'de forma giydi.
Josue bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 24 maçın 14'ünde ilk 11'de forma giydi.

Fenerbahçe'de teknik direktör belirsizliği yaşanırken, yeni sezon için yapılan transfer çalışmalarında ise sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Dick Advocaat'ın yerine teknik direktör arayışlarına başlayan sarı-lacivertlilerin diğer taraftan da Galatasaray forması giyen Josue için girişimlerde bulunduğu öne sürüldü.



Fanatik'in iddiasına göre; Fenerbahçeli kurmaylar Portekizli futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Porto'nun yönetimiyle temasa geçti ve resmi teklif yaptı.



Sözleşmesi 2018'in yazında bitecek Josue için Fener'in yaptığı öneriye Porto'nun olumlu yaklaştığı ve tarafların bir kez daha detayları görüşmek için el sıkıştığı aktarıldı. Her fırsatta Türkiye'de çok mutlu olduğunu belirten 26 yaşındaki 10 numaranın da kulüplerin anlaşması halinde Fenerbahçe fikrine sıcak bakacağı ifade ediliyor.



Bursa'da göz doldurmuştu

Türkiye'deki çıkışını 2014-2015 sezonunda Bursaspor formasıyla yapan Josue, 39 maçta sahaya çıkıp 9 gol atarken 6 da asist kaydetmişti. Sonraki sezonunda beklentilerin gerisinde kalan Portekizli daha sonra ülkesine dönmüş ve Braga'ya kiralanmıştı. 26 yaşındaki oyuncu bu sezon ise Galatasaray'da 24 maçta 3 gol, 4 asistlik bir performans sergiledi.











#Galatasaray
#Fenerbahçe
#Josue
7 yıl önce