|

Fenerbahçe'den Muriqi için müthiş teklif

Sarı-lacivertliler, Kosovalı golcünün transferi için Çaykur Rizespor yönetimi ile anlaştı. Galatasaray’ın da istediği Vedat Muriqi için Fenerbahçe, Karadeniz ekibine 4 milyon Euro, Tarık Çetin’i bonservisiyle, Oğuz Kağan Güçtekin ile Mahsun Çapkan’ı ise kiralık olarak teklif etti.

Haber Merkezi
08:48 - 7/07/2019 Pazar
Güncelleme: 09:06 - 7/07/2019 Pazar
Yeni Şafak
Vedat Muriqi, Rizespor formasıyla çıktığı 52 maçta 25 gol atarken 11 de asist yaptı.
Vedat Muriqi, Rizespor formasıyla çıktığı 52 maçta 25 gol atarken 11 de asist yaptı.

Fenerbahçe’nin transfer etmek istediği Vedat Muriqi teklifi belli oldu. Sarı-lacivertliler, 4 oyuncu takası artı 4 milyon Euro bonservis bedeliyle Çaykur Rizespor ile her konuda anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor kulübüne kaleci Tarık Çetin’i bonservisiyle Oğuz Kağan Güçtekin ve Mahsun Çapkan’ı ise kiralık olarak verecek, ayrıca 4 milyon Euro da bonservis bedeli ödeyecek. Çaykur Rizespor 1 oyuncu daha istiyor. Bu ismin de Barış Alıcı’nın olması bekleniyor.

Vedat Muriqi transferinde teknik direktör İsmail Kartal, Oğuz Kağan Güçtekin’i özel olarak isterken, genç futbolcuyu gelecek sezon ilk 11’de düşündüğü belirtildi. Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe, Kosovalı golcünün transferi konusunda her konuda anlaşırken, Vedat Muriqi’nin cevabını beklemeye başladı.



"Fenerbahçe’ye gitmezsen kadro dışı kalırsın"

Çaykur Rizespor yöneticileri, Kosovalı golcüyü Fenerbahçe’ye gitmesi için yoğun çaba sarf ederken, “Fenerbahçe ile her konuda anlaştık. Fenerbahçe’nin teklifi bize daha uygun. Senin de Fenerbahçe ile anlaşmanı bekliyoruz” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Yöneticilerin Vedat Muriqi’ye, "Fenerbahçe’ye gitmezsen kadro dışı kalırsın" diye baskı yaptığı da belirtildi.

#Rizespor
#Vedat Muriqi
#Fenerbahçe
#Galatasaray
5 yıl önce