|

Fenerbahçe'den Nuri harekatı

Sarı-Lacivertli yönetimin Burussia Dortmund forması giyen milli yıldız Nuri Şahin'i renklerine katmak için önümüzdeki hafta Almanya'ya çıkarma yapacağı iddia edildi.

Yeni Şafak
09:29 - 12/11/2015 Perşembe
Güncelleme: 07:53 - 12/11/2015 Perşembe
Diğer

Fenerbahçe yönetimi devre arasında sürpriz bir ismi transfer etmek istiyor. Sarı-lacivertli yönetimin uzun süredir sakatlığı nedeniyle Borussia Dortmund'ta forma giyemeyen genç yıldızı transfer listesine aldığı öne sürüldü.



Fenerbahçe yönetiminin önümüzdeki günlerde Nuri Şahin ile temasa geçeceği ve sakatlığı konusunda bilgi alacağı öğrenildi. Nuri'nin hızla iyileştiği bilgisini alan sarı-lacivertli yöneticilerin genç oyuncunun kronik bir sakatlığının olup olmadığını sorguladığı belirlendi. Nuri'nin hızla iyileştiği bilgisini alan sarı-lacivertli yöneticilerin genç oyuncunun kronik bir sakatlığının olup olmadığını sorguladığı bildirildi.



Klopp da peşinde

Takvim'de yer alan habere göre, Almanya'dan olumlu bilgiler alan sarı-lacivertli yöneticilerin bu nedenle Nuri Şahin'i transfer listesine aldığı öğrenildi. Sezon başından beri forma giyemeyen Nuri'yi isteyen kulüp sadece Fenerbahçe değil... Nuri'nin eski hocası Jurgen Klopp'un da yıldız futbolcuyu Liverpool'a çağırdığı iddia edildi. Kısa bir Liverpool macerası yaşayan Nuri'ye Klopp'un "Seni yanımda görmek istiyorum" dediği iddia edildi.



Fenerbahçe Almanya'ya çıkarma yapacak

Sarı-lacivertli yönetim önümüzdeki hafta Almanya'ya çıkarma yaparak hem Nuri hem de kulübü Dortmund ile görüşecek. Real Madrid'e transfer olduğu zaman Nuri'yi yakından takip ettiğini söyleyen Portekizli teknik direktör Pereira'nın da Nuri transferine sıcak baktığı belirlendi.



Nuri Şahin kimdir?

Yaş: 27


Mevki: Orta saha


Ülkesi: Türkiye



Oynadığı takımlar

Futbol hayatına Dortmund'da başlayan Nuri Şahin toplam 8 sezon bu takımda oynadı. Nuri Şahin ayrıca 1 sezon Liverpool, 1 sezon Real'de forma giydi.

#nuri şahin
#fenerbahçe
#transfer
#borussia dortmund
8 yıl önce