|

'Fenerbahçe'den puan almak zor'

Celtic Teknik Direktörü Ronny Deila, Fenerbahçe karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada, “Fenerbahçe'den puan almak zor. Oyuncularımız Avrupa'da deneyimli değiller. Sonuçtan çok mutluyum” dedi.

Yeni Şafak
22:52 - 10/12/2015 Perşembe
Güncelleme: 22:57 - 10/12/2015 Perşembe
IHA

UEFA Avrupa Ligi A Grubu son maçında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşan İskoç ekibi Celtic, sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı. Bu sonuçla Fenerbahçe, bir üst tura yükselirken, Celtic ise Avrupa'ya veda etti.



Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Celtic Teknik Direktörü Ronny Deila, “Buraya gelmek zor. Çok güzel bir ekiple karşılaştık. Bu sonuçtan çok mutluyum. Güzel bir performans gösterdik. İlk yarı bence iyi bir savunma yaptık. Birkaç şansımızı yitirdik. Golü yedikten sonra işimiz daha da zorlaştı. İkinci yarı kırmızı karttan sonra her şey döndü. Ondan sonra oyuncu değiştirdik ve golümüzü attık. Bundan son derece memnunum. Savunma bence iyiydi. Orta sahada da iyiyiz. Bunlar üzerinde çalışmamız gereken şeyler. Fenerbahçe'den puan almak zor. Bir sürü yeni oyuncumuz var. Avrupa'da deneyimli değiller. O yüzden iyi bir performanstı” dedi.



'Büyük hayal kırıklığı oldu'

Grubun genel bir değerlendirmesini yapan Deila, “Oyuncularımız bugün sonuç alabileceklerini gösterdiler. Fenerbahçe son derece iyi bir ekip. Ajax'a da çok yakındık. Bunların hepsi büyük kulüpler. Molde'de de iyiydi ve grupta iyi olduklarını gösterdiler. Biz yeterince iyi oynamadık. Şanslarımız oldu ama bizim için çok büyük bir hayal kırıklığı oldu” diye konuştu.



'Sorumluluğu ben alıyorum'

Sonuçların sorumluluğunu üstüne aldığını ifade eden deneyimli teknik adam, sözlerini şöyle tamamladı:


“Bütün resme bakarsak suç benim. Bu sorumluluğu ben alıyorum. Ufak şeyleri iyileştirmemiz lazım. Önümüzdeki lig maçlarına bakmalıyız. Tembellik yapmamalıyız. Yapmanız gereken her şeyi yüzde 100 kaliteyle yapmalısınız. Her maçta üst düzey bir performans gösterebilmeliyiz.”

#Fenerbahçe
#Celtic
#Ronny Deila
8 yıl önce