|

Fenerbahçe'den Robben seferi

Nani ve Van Persie gibi iki süper yıldızı sarı-lacivertli ekibe kazandıran sportif direktör Giuliano Terraneo, şimdi de Arjen Robben için harekete geçiyor.

Yeni Şafak
12:39 - 20/07/2015 Pazartesi
Güncelleme: 13:14 - 20/07/2015 Pazartesi
Diğer

Fenerbahçe, Robin Van Persie transferini bile gölgede bırakacak bir dünya markası için operasyona başlıyor. Bu dev girişimin hedefindeki isim Bayern Münih'in süper starı Arjen Robben...



Fotomaç'ta yer alan habere göre Nani'yi sağda değil asıl mevkisi olan sol kanatta oynatmak isteyen teknik direktör Vitor Pereira, sağ kanada çok kaliteli bir takviye yapılması talebinde ısrarcı olunca, sportif direktör Giuliano Terraneo yine kolları sıvamak zorunda kaldı. Yönetimle yaptığı görüşmenin ardından Robben için Almanya'ya çıkarma yapmaya karar veren Terraneo, bu hafta içinde Bayern Münih'in kapısını çalmayı planlıyor.



Kiralık da gelebilir

Takımı gençleştirmek isteyen teknik direktör Guardiola, 31 yaşındaki Robben'in satılmasından yana... Ancak Bayern yönetimi yıldız futbolcunun bir yıl daha kadroda kalmasını istiyor. Terraneo ise Almanya seferinde Bayern Münih yönetimini ikna etmeye çalışacak. Terraneo, iki yıl daha sözleşmesi olan Hollandalı golcünün gerekirse kiralanmasını da bir seçenek olarak görüyor.



Bayern Münih'in, sakatlığı hafif olmasına rağmen Robben'i Çin kampına götürmemesi Almanya'da büyük spekülasyonlara neden olmuştu. Robben geçen sezon Bundesliga'da 21 maçta 17 gol attı.




#arjen robben
#trasnfer
#fenerbahçe
#Giuliano Terraneo
9 yıl önce