|

Fenerbahçe'den 'Turgay Şeren' açıklaması

Fenerbahçe Kulübü, Galatasaray'ın ve A Milli Takım'ın efsane kalecisi Turgay Şeren'in vefatı sonrasında resmi internet sitesinden açıklama yaptı. Başkan Aziz Yıldırım'da Turgay Şeren için bireysel bir mesaj yayınladı.

Yeni Şafak
11:46 - 7/07/2016 Perşembe
Güncelleme: 12:55 - 7/07/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Fenerbahçe Kulübü, Turgay Şeren'in vefatı sonrası kulübün resmi internet sitesinden bir açıklama yayınladı.
Fenerbahçe Kulübü, Turgay Şeren'in vefatı sonrası kulübün resmi internet sitesinden bir açıklama yayınladı.

İşte Fenerbahçe'nin resmi siteden yaptığı açıklama;



  • Türk sporunun efsane isimlerinden, bir döneme damgasını vurmuş, tüm sporseverlerin sevgisini ve saygısını kazanmış “Berlin Panteri" lakaplı Sayın Turgay Şeren'in vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.
  • Unutulmaz kaleci Merhum Turgay Şeren'e Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, sevenlerine, Galatasaray Spor Kulübü'ne ve tüm spor camiasına başsağlığı dileriz.


Aziz Yıldırım'dan başsağlığı mesajı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 84 yaşında hayatını kaybeden Galatasaray ve Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın efsane kalecisi Turgay Şeren için başsağlığı mesajı yayımladı.



  • Başkan Aziz Yıldırım'ın, Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinde yayımlanan mesajında, "Değerli dostum ve büyüğüm, adını Türk futbol tarihine yazdırmış örnek spor adamı ve gerçek bir beyefendi Sayın Turgay Şereni kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Kendisi daima Türk sporuna bıraktığı iz ve verdiği katkılar ile anılacaktır. Merhum Turgay Şerene Allahtan rahmet; ailesine, sevenlerine, Galatasaray Spor Kulübüne ve tüm spor camiasına başsağlığı diliyorum" ifadesi yer aldı.

#Fenerbahçe
#Turgay Şeren
#Galatasaray
8 yıl önce