|

Fenerbahçeli Eljif Elmas futboldaki idolünü açıkladı

Fenerbahçe’nin 18 yaşındaki genç yıldızı Eljif Elmas, sarı lacivertli kulüple resmi sözleşme imzaladı. Basın toplantısında konuşan Elmas, futboldaki idolünü de açıkladı.

Yeni Şafak
15:04 - 28/09/2017 Perşembe
Güncelleme: 15:11 - 28/09/2017 Perşembe
IHA
Eljif Elmas'ın transferi, transfer dönemi kapandıktan sonra resmileştiği için oyuncu, Ocak ayında forma giymeye başlayacak.
Eljif Elmas'ın transferi, transfer dönemi kapandıktan sonra resmileştiği için oyuncu, Ocak ayında forma giymeye başlayacak.
Fenerbahçe’nin 18 yaşındaki genç yıldızı Eljif Elmas, idolünün Brezilyalı futbolcu Ronaldinho olduğunu belirterek, uzun yıllar Fenerbahçe’de kalmak istediğini söyledi.


Sarı-lacivertlilerin çok büyük bir kulüp olduğunu ifade eden Eljif Elmas'un açıklamaları şöyle;
  • “Burada olduğum için çok mutluyum. Böyle bir aileye geldiğim için mutluyum. Başkanımıza, hocama, aileme teşekkür ederim. Buraya gelmeme vesile olan herkese teşekkür ederim. Fenerbahçe büyük ve önemli bir kulüp. İnşallah uzun yıllar bu formayı terletirim. Bu forma altında iyi işler yapmak istiyorum. Bu sene şampiyon olmayı istiyoruz. Ben burada olduğum için çok mutluyum. İlk önce ailemle İstanbul’a Kadıköy’e geldim. Stadyumun önünde fotoğraf çektirmiştim. Ocak ayında oynayacak olmak benim için sorun değil. Çalışmalarıma devam edeceğim”
#Eljif Elmas
#Fenerbahçe
7 yıl önce