|

Fenerbahçeli futbolcular isyan etti: Bir takımın geleceğiyle ancak bu kadar oynanır

Fenerbahçe'nin deplasmanda Adana Demirspor'la berabere kaldığı karşılaşmanın ardından sarı-lacivertli futbolcular, hakem Ali Palabıyık'a soyunma odasında isyan etti. Oyuncular, pozisyonların değerlendirmesini yaptıktan sonra mücadeleye sonuna kadar devam edeceklerini vurguladı.

10:24 - 4/02/2023 Cumartesi
Yeni Şafak
Sarı-lacivertliler maç sonu Ali Palabıyık'a tepki gösterdi.
Sarı-lacivertliler maç sonu Ali Palabıyık'a tepki gösterdi.

Fenerbahçe'nin deplasmanda Adana Demirspor'la berabere kalarak 2 puan bıraktığı karşılaşmada hakem Ali Palabıyık'ın kararlan gerek taraftarlarda gerek camiada büyük tepki toplarken karşılaşma sonrası oyuncuların da soyunma odasında hakem kararlarına isyan ettikleri kaydedildi. Valencia, Samet Akaydın ve Batshuayi ceza sahasında kendilerine yapılan hareketin penaltı olduğunu söylediler. Sarı-lacivertli futbolcular, "Bir takımın geleceğiyle ancak bu kadar oynanır" ifadelerini kullandı.


Sarı kart görerek cezalı duruma düşen Batshuayi, ceza sahasında rakip tarafından yaka paça yere düşürüldüğünü belirterek, hakemin görmesine rağmen pozisyonu devam ettirdiğini kaydetti, haksız bir kartla da cezalı duruma düştüğünü ifada etti. Ekvadorlu golcü Valencia da kariyerinde bu kadar kötü bir hakem yönetimi görmediğini belirterek, ceza sahasında kendisine yapılan hareketin penaltı olduğunu vurguladı.

Soyunma odasında pozisyonlar tekrarı izlenirken, sarı-lacivertli futbolcular ve teknik heyet verilmeyen penaltılara büyük tepki gösterdi. Herkesin sahada yaşanan hakem rezaletini gördüğünü kaydeden sarı-lacivertli futbolcular, sonuna kadar mücadeleye devam edeceklerini vurguladı.





#Fenerbahçe
#Adana Demirspor
#Ali Palabıyık
1 yıl önce