|

Fenerbahçeli imam Demba Ba'yı bekliyor

Beşiktaşlı golcünün şampiyonluk halinde taraftarı sabah namazına davet ettiği Sultanahmet Camisi imamı İshak Kızılaslan, "Sabah namazı vakti, en faziletli zaman dilimidir" diyerek Demba Ba’nın hassasiyetine dikkat çekti

Yeni Şafak ve
04:00 - 10/02/2015 Salı
Güncelleme: 23:32 - 9/02/2015 Pazartesi
Yeni Şafak
Şampiyon olmaları halinde taraftarları Sultanahmet Camisi’nde sabah namazına davet eden Demba Ba’nın bu çağrısına cami imamı İshak Kızılaslan’dan destek geldi. Fenerbahçe taraftarı olan Sultanahmet Camisi İmam-Hatibi İshak Kızılaslan, şampiyon olmaları halinde hem Demba Ba'yı hem de Beşiktaş taraftarlarını sabah namazına beklediklerini söyledi. 

"Sabah namazı vakti, en faziletli zaman dilimidir" diyerek golcü oyuncunun özellikle sabah namazına davet etmesinin çok önemli olduğuna vurgu yapan Kızılaslan, “Bir insan zafer kazandığında, galibiyetler veya dünyevi şeyler elde ettiğinde Allah'a şükür secdesi yapar. Namaz kılar, ibadet eder. Günümüzde zaferler İslam'a uymayan şekilde kutlanıyor. Şampiyonluğu da zafer olarak kabul edeceksek Demba Ba'nın Sultanahmet Camisi'ni zikretmesi, sabah namazına çağırması anlamlı bir mesaj. Demba Ba'nın taraftarları en kıymetli olana çağırması çok güzel" ifadelerini kullandı.
#Demba Ba
#Fenerbahçe
#Sultanahmet Camisi İmam-Hatibi İshak Kızılaslan
9 yıl önce