|

Fenerbahçe'nin devre arası sürprizi

İngiliz basını, Fenerbahçe'nin Liverpool forması giyen Divock Origi'yi devre arasında kadrosuna katacağını iddia etti.

Yeni Şafak
10:02 - 22/09/2015 Salı
Güncelleme: 07:16 - 22/09/2015 Salı
Diğer

Fenerbahçe ile Liverpool arasındaki köprüler giderek kuvvetleniyor. Sezon başında Lazar Markovic'i 1 yıllığına kiralayan sarı-lacivertliler, Liverpool'un bir başka genç yıldızı Divock Origi'ye de kanca atmış ancak transfer gerçekleşmemişti. 20 yaşındaki oyuncunun devre arasında Fenerbahçe saflarına katılması bekleniyor.



Fotomaç'ta yer alan haberde İngiliz Gazetesi Daily Star her iki yönetim kurulunun bu konuda ön anlaşma yaptığını ifade etti. Origi, 2014 Dünya Kupası'nda Lukaku'nun kötü performans göstermesi üzerine şans bulmuştu. Belçika'nın Rusya'yı yendiği maçta tek golü atıp dikkatleri çekmişti. Ardından 12 milyon euro karşılığı Lille'den Liverpool'a transfer olmuştu. İngiliz ekibi ise 'pişmesi' için Origi'nin 1 sezon Lille'de kalmasını istemişti.



Rodgers'in gözüne giremedi

20 yaşındaki genç oyuncu sezon başında Liverpool'a dönse de teknik direktör Brendon Rodgers'in gözüne giremedi. Origi geride kalan 6 haftada sadece Manchester United maçında 17 dakika forma giydi. Origi için her yol F.Bahçe olarak gözüküyor.



F.Bahçe yönetimi, Markovic transferi sırasında yakın ilişkiler kurduğu Liverpool yönetiminin kapısını bu kez Divock Origi için çalacak ve 20'lik yıldızı, ocak ayında renklerine bağlamaya çalışacak. Kırmızılıların da bu kez F.Bahçe'ye "Evet" demesi bekleniyor.


#fenerbahçe
#Divock Origi
#transfer
#liverpool
9 yıl önce