|

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Atkinson öldürüldü

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen 'Kara Boğa' lakaplı İngiliz futbolcu Dalian Atkinson (48) İngiliz polisi tarafından şok tabancasıyla vurularak öldürüldü.

Yeni Şafak
13:39 - 15/08/2016 Pazartesi
Güncelleme: 14:41 - 15/08/2016 Pazartesi
IHA
48 yaşında öldürülen Dalian Atkinson, Aykut Kocaman'ı tesislerde ziyaret etmiş ve fotoğraf çekilmişti.
48 yaşında öldürülen Dalian Atkinson, Aykut Kocaman'ı tesislerde ziyaret etmiş ve fotoğraf çekilmişti.

İngiltere'nin batısındaki Telford kentinde gece saatlerinde meydana gelen olayda İngiliz polisinin bir vakaya müdahaleye gittiği sırada Atkinson'ı şok tabancasıyla vurduğu ifade edildi. Polis tarafından fazla detay verilmeyen olayın hemen akabinde Atkinson'a tıbbi müdahalede bulunulduğu ancak eski futbolcunun hayatını kaybettiği bildirildi.



  • 1995-96 sezonunda sarı-lacivertli formayı giyen Dalian Atkinson, 21 maçta 10 gol atarak önemli bir performans göstermişti. Başarılı futbolcu;Real Sociedad, Aston Villa, Manchester City gibi kulüplerde de forma giymişti.
Fenerbahçe açıklama yaptı

Fenerbahçe Kulübü, Atkinson'un ölümü üzerine resmi siteden bir açıklama yayınladı.



  • "Fenerbahçe'mizde de bir dönem forma giyen İngiliz futbolcu Dalian Atkinson'ın, İngiltere'de polisle girdiği bir münakaşa neticesinde, elektrikli şok aletiyle yaşamını yitirdiğini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Fenerbahçe forması giydiği yıllarda (1995-1996 sezonu) bir lig maçında Galatasaray'a 3 gol birden atmasıyla hafızalarımıza kazınan Dalian Atkinson'a tanrıdan rahmet, ailesi, yakınları ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.






-













#Dalian Atkinson
#Fenerbahçe
8 yıl önce