|

Fenerbahçe'nin geleceği bugün belirlenecek

Fenerbahçe'de Phillip Cocu'nun görevine son verilmesinin ardından yeni teknik direktörün kim olacağı konusu merakla bekleniyor. Sarı lacivertlilerin başkanı bugün bu konuyu netleştirmek için yönetim kurulunu toplayacak.

Yeni Şafak
13:43 - 29/10/2018 الإثنين
Güncelleme: 15:28 - 29/10/2018 الإثنين
Yeni Şafak
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bugün gerçekleştirilecek yönetim kurulu toplantısında yeni teknik direktör konusunda fikirleri dinleyecek.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bugün gerçekleştirilecek yönetim kurulu toplantısında yeni teknik direktör konusunda fikirleri dinleyecek.

Fenerbahçe'de bugün kritik bir yönetim kurulu toplantısı yapılacak. Sarı lacivertlilerin başkanı Ali Koç, Cocu sonrasında takımı kime emanet edeceğiyle ilgili yöneticileriyle yapacağı toplantı sonrasında kesin kararını verecek ve o isimle görüşmeler başlayacak.

Fenerbahçe'de ismi geçen teknik adamlar arasında öne çıkan isimler ise Zico-Alex, Ersun Yanal, Cristoph Daum, Tayfun Korkut ve Blanc. Sarı lacivertli camiada Aykut Kocaman'ın geri dönüşüne ise sıcak bakılmıyor.



Öte yandan A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun da Fenerbahçeli bazı yöneticilerin adaylarından bir tanesi olduğu belirtiliyor.
Comolli'nin geleceği ne olacak?

Fenerbahçe'de Phillip Cocu'nun gönderilmesinin ardından bir diğer merak edilen konu da Ali Koç'un Comolli ile ilgili kararı olacak. Fransız yöneticiyi futbolun başına getiren Koç'un Comolli ile ilgili de yönetim kurulu toplantısında fikir alacağı aktarıldı.

Ali Koç Ersun Yanal'a kapıları kapatmıştı
  • Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un önceki günlerde FB TV'de çıktığı bir yayında Ersun Yanal ile ilgili sözleri gündem olmuştu. Koç, o programda yaptığı açıklamalarda "Dün olmadı, bugün de yok, yarın da olmayacağını düşünüyorum. Bizim planlarımızda yok. Ersun hoca hakkında yoğun bir medya kampanyası var. Ben ondan etkilenmem. Bu sevdaya bir son verin" ifadelerini kullanmıştı.



#Fenerbahçe
#Ali Koç
٪d سنوات قبل