|

Fenerbahçe'nin gözü Arsenalli golcüde!

Transferin sessiz takımı Fenerbahçe, golcülerinin sakatlanması üzerine harekete geçti. Sarı-lacivertli ekip İngiltere'de ses getirecek bir transfer hamlesi gerçekleştirdi.

Cihan
00:00 - 2/02/2014 Pazar
Güncelleme: 16:07 - 2/02/2014 Pazar
Yeni Şafak
Fenerbahçe'nin gözü Arsenalli golcüde!
Fenerbahçe'nin gözü Arsenalli golcüde!

İngiliz medyasının önde gelen yayın organlarından Mirror'ın iddiasına göre Arsenal'in Danimarkalı golcüsü Nicklas Bendtner için Fenerbahçe sezon sonuna kadar kiralama teklifinde bulunduğunu yazdı.

Önceki hafta golcüsü Emenike'nin sakatlanmasıyla zor durumda kalan sarı-lacivertliler dün de Webo'nun sakatlığıyla sarsıldı. 2 golcü oyuncusundan uzun süre faydalanamayacak olan Fenerbahçe transferin bitmesine çok az bir süre kala harekete geçti. İlk olarak Arsenal'deki Nicklas Bendtner'e yönelen sarı-lacivertli kulüp Arsenal'e 6 aylığına kiralama teklifini sundu.

Nicklas Bendtner reddetti

eurosport.com'un haberine göre ise İngiliz medyası gece saatlerinde verdiği haberde Danimarkalı golcü Bendtner'in Fenerbahçe'den gelen kiralama teklifini reddettiğini açıkladı.

Fenerbahçe'nin bu cevap üzerine diğer adaylar üzerinde yoğunlaşacağı Bendtner'in kararın değiştirmesi halinde ise oyuncuyu sezon sonuna kadar kiralayacağı aktarılıyor.


10 yıl önce