|

Fenerbahçe'nin işi zora girdi

Sarı-lacivertlilerin ilgilendiği Moussa Sissokonun Newcestle United, Blaise Matuidi'nin ise Arsenal ile anlaşmak üzere oldukları belirtildi.

00:00 - 28/06/2011 Salı
Güncelleme: 00:42 - 28/06/2011 Salı
Yeni Şafak
Fenerbahçe'nin işi zora girdi
Fenerbahçe'nin işi zora girdi

Ön libero arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin ilgilendiği futbolculara İngiltere'den ciddi talipler çıktı. Avrupa basınında ismi F.Bahçe ile anılan futbolculardan Moussa Sissoko'nun Newcastle United, Blaise Matuidi'nin ise Arsenal ile anlaşmak üzere oldukları öğrenildi. 21 yaşındaki Sissoko için kulübü Toulouse'un 15 milyon euroyu istediği iddia edildi. Fenerbahçe'nin bu futbolcu için 12 milyon euroyu kadar fiyatı yüksettiği ancak, bu oyuncunun bugüne kadar 3 kez formasını giydiği Fransı milli takımında yerini koruyabilmek için için İngiltere'de oynaya daha sıcak baktığı ifade edildi.

St.Etienne'de forma giyen 24 yaşındaki Matuidi'nin de Arsenal'a imza atmak üzere olduğu yazıldı. Yaklaşık 10 milyon euro bonservis istenilen oyuncunun Arsen Wenger faktöründen dolayı Arsenal'ı çok istediği kaydedildi. Bu gelişmeler üzerine Fenerbahçe'nin yeni alternatifler için arayışlara başladığı kaydedildi. Bu arada yerine adam aranan Christian Baroni'nin de eski kulübü Corintians ile anlaştığı iddia ediliyor. Brezilya Basınındaki haberlerde 6 milyon euroluk bir bedelle Fenerbahçe'ye transfer olan Christian'ın eski kulübünü 4 milyon euro ödemeye ikna ettiği ileri sürüldü.


13 yıl önce