|

Fenerbahçe'nin istediği Chuba Akpom kimdir?

Transfer dönemiyle birlikte takımlar kadrolarına yeni oyuncular katmak istiyor. Fenerbahçe'nin de PAOK forması giyen Chuba Akpom ile ilgilendiği iddia edildi. Peki Chuba Akpom kimdir? Chuba Akpom kaç yaşında? Chuba Akpom nereli? Chuba Akpom'un bonservisi ne kadar? Chuba Akpom Fenerbahçe haberlerine dair bütün detayları haberimizde ve Yeni Şafak Spor'da bulabilirsiniz.

Haber Merkezi
20:32 - 13/07/2020 Pazartesi
Güncelleme: 20:45 - 13/07/2020 Pazartesi
Yeni Şafak
Chuba Akpom'un güncel bonservis değeri 2.4 milyon euro olarak biliniyor.
Chuba Akpom'un güncel bonservis değeri 2.4 milyon euro olarak biliniyor.

Fenerbahçe'nin PAOK'ta forma giyen Chuba Akpom'u kadrosuna katmak için hem kulüple hem de oyuncuyla iletişime geçtiği iddia edildi. TRT Spor'da yer alan bilgiye göre Fenerbahçe Chuba Akpom'u kadrosuna katmak istiyor.

Chuba Akpom kimdir? Chuba Akpom kaç yaşında?

Chuba Akpom, 9 Ekim 1995 yılında İngiltere'de doğdu. Futbola Arsenal altyapısında başlayan oyuncu, genel olarak her yıl başka bir takıma kiralandı. 24 yaşındaki oyuncu, 2018 yılında Arsenal'den 1 milyon euro karşılığında PAOK'a transfer oldu. 1.86 boyundaki oyuncu sağ ayağını kullanıyor ve santrfor olarak görev yapıyor.

  • Chuba Akpom, İngiltere A Milli Takım formasını hiç giymedi. Bu sene de PAOK formasıyla çıktığı 41 karşılaşmada 2 bin 154 dakika süre aldı. Akpom bu maçlarda, 10 gol ve 3 asistle oynadı.


#Chuba Akpom
#kimdir
#kaç yaşında
#PAOK
#Fenerbahçe
4 yıl önce