|

Fenerbahçe'nin istediği Gabigol, rekor ücretle Leicester'a gidiyor

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezonun başında transfer etmek istediği 'Gabigol' lakaplı, 19 yaşındaki Santos'lu forvet Gabriel Barbosa'nın yeni takımı belli oluyor.

Yeni Şafak
12:20 - 10/08/2016 Çarşamba
Güncelleme: 12:42 - 10/08/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Brezilya ve İtalya basını Gabriel Barbosa'nın Leicester City'ye transfer olmak üzere olduğunu iddia etti.
Brezilya ve İtalya basını Gabriel Barbosa'nın Leicester City'ye transfer olmak üzere olduğunu iddia etti.

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon uzun süre transfer gündemini meşgul eden Gabriel Barbosa, ingiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City'ye transfer oluyor.



Brezilya basınında yer alan haberlere göre 19 yaşındaki futbolcu için Santos'a 25 milyon euro (82 milyon TL) teklif eden Leicester City'ye 'evet' yanıtı verildiği aktarıldı. Genç futbolcunun da kulübüne gitmek için baskı yaptığı ifade edilirken Santos'un mali durumundaki dengesizliği sonuçlandırmak için bu transfere izin verdiği belirtildi.



İtalyan basınından La gazetta Dello Sport'un haberine göre ise Juventus, Brezilyalı futbolcu için sürdürdüğü yarışı kaybetti. Futbolcu için 20 milyon euro teklif eden Torino ekibinin Leicester'ın 25 milyon euroluk teklinin ardından geri adım attığı aktarıldı.



  • Hatırlanacağı üzere Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo, geçtiğimiz sezonun başında Santoslu futbolcu Gabriel Barbosa'yı istemiş ancak oyuncunun Brezilya'dan ayrılmak istememesi sebebiyle transfer gerçekleşmemişti. Sarı lacivertliler o dönemde genç yıldız için 10 milyon euroyu bulan bir teklifte bulunmuştu.
Leicester City'nin bu sezon yaptığı transferler;


  • Ron-Robert Zieler
  • Luis Hernandez
  • Nampalys Mendy
  • Ahmed Musa
  • Bartosz Kapustka






Gabigol, Brezilya'da düzenlenen Olimpiyat Oyunları'nda milli takım formasını giyiyor...










#Gabriel Barbosa
#Santos
#Leicester City
8 yıl önce