|

Fenerbahçe'nin istediği Roger Schmidt ters köşe yaptı

Fenerbahçe’de Ersun Yanal ile yollar ayrıldıktan sonra adı sarı-lacivertli kulüple anılan Roger Schmidt, Hollanda ekibi PSV Eindhoven’ın yeni teknik patronu oldu.

12:51 - 11/03/2020 Çarşamba
Güncelleme: 13:14 - 11/03/2020 Çarşamba
IHA
Roger Schmidt daha önce RB Salzburg, B. Leverkusen ve Beijing Sinobo Guoan'ı çalıştırmıştı.
Roger Schmidt daha önce RB Salzburg, B. Leverkusen ve Beijing Sinobo Guoan'ı çalıştırmıştı.

Hollanda ekibinin internet sitesinden yapılan açıklamada, Alman teknik adam Roger Schmidt ile 2 yıllık sözleşme imzaladığı bildirildi. Schmidt, yeni görevine önümüzdeki sezondan itibaren başlayacak.

PSV Futbol Direktörü John De Jong, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Roger, bizim her zaman menajerlik adına listemizin ilk sırasındaydı. Onun takımımıza katıldığını bildirmekten mutluluk duyuyorum” diye konuştu.

"Benim için güven,
başarı için en önemli unsur"

PSV Eindhoven’ın yeni teknik direktörü Roger Schmidt, kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu. Görüşmelerin ilk günden son güne kadar gizli bir şekilde yürütüldüğünü söyleyen Alman teknik adam, “Kulübe bir ilgi duyduğum aşikardı ama futbol felsefeleri konusunda bir bilgim yoktu. Toon Gerbrands ve John de Jong ile yapılan görüşmelerde, bu takımın çalışma şeklini net bir biçimde gördüm. Bu görüşmeler sonunda aynı vizyona ve misyona sahip olduğumuzu fark ettim. Sözleşmenin üzerine kalemi koyana kadar görüşmeler konusunda hiçbir bilgi dışarıya sızmadı. Bu konu, bence bu kulüpteki insanların birbiriyle nasıl ilişki kurduğunu gösteriyor. Benim için güven, başarı için en önemli unsur” ifadelerini kullandı.



#Fenerbahçe
#Roger Schmidt
#PSV
4 yıl önce